Ayrılığın ilk sinyali

Deniz Seki ile sevgilisi Selim Yalın’ın arasının açık olduğu uzun zamandır konuşuluyordu.

Seki, sonunda aralarında bir tatsızlık yaşandığını itiraf etti. Hafta sonu Kıbrıs’ta düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasında sahneye çıkan sanatçı, ‘Selim Bey’le aramızın biraz limoni olduğu doğru. Ayrılmadık ama bir süredir ona küsüm’ dedi. Seki, küslüğün nedenine dair açıklama yapmaya ise yanaşmadı.

Gökhan’ı Zaza’dan dolayı tanıyorum

Ece Gürsel’in adı bir süredir Gamze Özçelik’le sevişme görüntülerini internet yoluyla yaydığı iddia edilen Gökhan Demirkol’la anılıyor. İkilinin birkaç gün arayla iki ayrı kulüpte eğlenirken görüldükleri konuşuluyor. Bu iddialara yanıt Gürsel’den geldi. Ünlü manken, Demirkol’u basketbolcu Zaza Enden ile birlikte olduğu yıllardan tanıdığını ama bir samimiyetlerinin bulunmadığını söyledi.

Deniz dayak yemez ancak dayak atar

Tuğba Ekinci, ‘O Şimdi Asker’ adlı şarkısının remix’ine önceki gün CNR’da klip çekti. Çok sayıda asker adayının kendisine eşlik ettiği çekimlerin arasında gazetecilerle sohbet de eden Ekinci, bu arada Deniz Akkaya’nın sevgilisi Murat Aslan’dan tokat yediği iddiasına değindi. Genç şarkıcı, ‘Deniz’in yakın arkadaşı Okan’ın bana söylediğine göre Deniz dayak yemez, dayak atar. Hepsi yalan. İşin içinde reklam var’ dedi.

The Wailers’ı izledi

Dünyaca ünlü reggae grubu The Wailers, önceki gece ilk kez Türk hayranlarıyla buluştu. Bob Marley, Peter Tosh ve Bunny Wailer tarafından kurulan, şu anki kadrosu ise zamanında Bob Marley ile çalışanlardan oluşan grubun Yeni Melek Gösteri Merkezi’ndeki konserine ilgi büyüktü... Onları izlemeye gidenler arasında Cem Yılmaz da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları