Ay tutulması meydana geliyor

Bu yılın ilk Ay tutulması Türkiye’den izlenecek.

Cumartesi günü Türkiye saatiyle 23:30’da başlayacak olan Ay tutulması 03:10’a kadar devam edecek. Tutulma, şahikasına saat 00:45’de ulaşacak ve saat 02:00’de çözülmeye başlayacak.

Son derece heyecan verici bu tutulma astrolojik açıdan son derece önemli bir işaret. Çünkü iz düşümü Türkiye üzerinde meydana geliyor ve aynı zamanda Türkiye’nin yıldız haritasını tetikliyor.

Çok önemli bir değişim sürecinin görünür hale geleceğini işaret eden bu tutulma, özellikle tarihin derinliklerinde gizli kalmış değerlerin ortaya çıkacağını, yuvanın, ülkenin ve ataların önem kazanacağını gösteriyor.

3 Mart günü meydana gelen Ay tutulmasının etkileri yaklaşık iki yıllık süreci kapsayacak. Zaten değişim ve dönüşümün meydana gelebilmesi için belli bir zaman sürecine ihtiyaç var ve bu Ay tutulması, Türkiye için dönüşüm zamanının geldiğinin işareti.

Ay tutulmasının meydana geldiği sırada Uranüs döngüsü de tetikleniyor. Türkiye’nin kaderinde kendini yenilemek ve yeniden yaratmak gibi çok özel bir potansiyel var ve bu potansiyelin açığa çıktığı bir zaman içinde bulunuyoruz.

3 Mart günü meydana gelecek Ay tutulması 12 derece Başak burcunda oluşuyor. Bu nedenle Ay tutulmasından 3-9 Eylül günleri arasında doğmuş olan Başaklar ile 1-6 Mart günleri arasında doğmuş olan Balıklar etkileniyorlar. Ayrıca yükselen burç, Ay, Merkür, Venüs ve Mars, 12 derece Başak veya Balık burcunda iken doğanlar da etki alacaklar.

Davranışlarımızı bilinçaltımız yönetiyor. Astrolojik açıdan bilinçaltının yöneticisi Ay ve Ay tutulmasının meydana gelmesi, bilinçaltımızın bilinç düzeyine yükselmesine neden olacak olaylar aracılığı ile kendimizi keşfediyoruz.

Keşfe çıkmak son derece heyecan verici bir macera. Fakat maceradan hoşlanmayanlar için çok zorlayıcı bir durum. Ayrıca macera severler için de aslında pek kolay bir iş değil. Fakat sıkıntılarına katlanmayı bildiğiniz zaman sonuç müthiş bir ödül oluyor. Bilgiye ulaşıyor ve kendinizi yeniliyorsunuz.

Yaşanılan olayları aşama yapmanızı sağlayacak bir fırsata dönüştürebilirseniz, bu sırada kendinizi de dönüştürmeyi başarabilirsiniz. Ay tutulması, dönüşüm zamanının geldiğini işaret ediyor.

Ani öfke patlamaları olabilir

Merkür, Kova burcunda geri gitmeye devam ediyor. Kova burcunun son derecesinde bulunuyor ve 8 Mart’a kadar Kova’nın 25 derecesine kadar gerileyecek ve bu derecede ilerlemeye başlayacak. Bugün öğlene doğru duyguların yoğun olacağını işaret eden gökyüzünün konumu ani öfke patlamalarının olabileceğini gösteriyor. Meydana gelen olaylar heyecan uyandırabilir ve büyük beklentilerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bugün yaratıcılık gerektiren alanlarda ilginç gelişmelerin meydana gelmesi mümkün.
Yazarın Tüm Yazıları