Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Koç Nisan 2023: Anlaşmalar açısından şanslısınız

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Nisan 2023: Anlaşmalar açısından şanslısınız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 10:30

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay meydana gelecek.

Haberin Devamı

İlişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar gündeme gelecek; şanslı etkiler altında olacaksınız, uğraşlarınız çözüme ulaşacak. İşin içinde Jüpiter olduğundan başkalarından şans yaratacak destekler görmeniz olası.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Nisan 2023: Anlaşmalar açısından şanslısınız

İnsanlar kendinizi geliştirmeniz gereken yönlerinizi size söyleyebilir. Bu süreçte meseleleri büyütmemeye, abartmamaya ve fanatik çıkışlarda bulunmamaya özen gösterin. Yapabilirseniz, temponuzu düşürmek iyi olur. Yeni bir eğitime başlamak, yurtdışı işlerini halletmek, seyahate çıkmak için de bu dönem uygun.

El attığınız her şeyi, işi, projeyi büyütmeye müsaitsiniz.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu dönem kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçebilir; hayatta yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Özel bir yeteneğiniz varsa, geliştirmek için harika bir dönem. Ama 29 derece zor bir açıdır çünkü arada kalmak anlamına gelir. Bu tutulma sizi hayatınızla ilgili bir konuda arada kalmanıza neden olabilir.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Nisan 2023: Anlaşmalar açısından şanslısınız


Tutulmanın başrolünde Jüpiter var; hayatınızda el attığınız her şeyi büyütmeye ve çoğaltmaya müsaitsiniz. İşler, projeler, attığınız adımlar büyür. Eğitim, finans, yurtdışıyla ilgili güzel fırsatlar çıkabilir. Bu tutulmanın sizi üzeceğini pek sanmıyorum. Sadece kendinizi sıkışacağınız bir pozisyona sokmayın.

21 Nisan’la 15 Mayıs arasında Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Ödemelerin gecikmesi mümkün. İnternet alışverişlerinde güvenliğe çok dikkat edin. Finansal anlaşmalar ve kararlar almak için uygun bir dönem olmayabilir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!