Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Koç Mart 2023: Toplumsal konulara öncülük edebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Mart 2023: Toplumsal konulara öncülük edebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 10:12

7 Mart’ta 16 derece Başak burcunda yaşanacak dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ınsa sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Bu dolunay gündemimize günlük koşuşturmaları, sağlığı, ev hayvanlarını, iş ortamını ve ilişkileri taşıyacak. Bu süreçte çok çalışıp az dinlenebilirsiniz, o yüzden bedeninize ve sağlığınıza dikkat edin. Diyete başlamak, yeni bir ev hayvanı sahiplenmek için iyi bir zaman.

Uranüs’ün desteğiyle finansal açıdan sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Alım-satım işleriniz istediğiniz gibi gidebilir; para getirecek ama çok çalışmanızı gerektiren projeler gündeme gelebilir. Mars’ın sert etkileşimiyse yakın çevrenizle iletişimde sorunlara, iletişim gereçlerinde arızalara neden olabilir. İletişimin oldukça hızlanacağı bu zamanlarda zihninizi toparlamanız fayda var. Trafikte de lütfen çok dikkatli olun.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Mart 2023: Toplumsal konulara öncülük edebilirsiniz



7 Mart’ta ayrıca ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn Balık burcunda yolculuğa başlayacak ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada seyahat edecek. Satürn bu süreçte yalnızlığı ve kendi kendine yetmeyi öğretecek. Psikolojik anlamda kendinizi geliştirmeyi, korkularınızla yüzleşip onları yönetmeyi, yeri geldiğinde destek almayı, ruhsal ve fiziksel açıdan sağlıklı kalmayı da... İlla hastalanmak zorunda değilsiniz ama bunun kaygısı oluşabilir. Yeni bir iş kurma eğitimi alabilir, bu iş için eksikleri tamamlayabilirsiniz. Maalesef zaman zaman kötü niyetli kişilerle uğraşmanız gerekebilir. Ama asıl önemli olan hayatın kontrolünün her an elinizde olmadığını anlamanız ve bazen akışa güvenmeniz. Elbette bu dönem ayakları yere sağlam basan hayaller önem kazanacak; o nedenle kendinizi kandırmayın. Gerçeklerden ne kadar uzaklaşırsanız, o kadar zarar görebilirsiniz.

Haberin Devamı

23 Mart’tan itibaren sosyal çevre, siyaset ve iş hayatında değişikliklere hazır olun.

21 Mart’ta 0 derece Koç burcunda Merkür etkili bir yeniay olacak. Burcunuzdaki bu yeniayla birlikte yeni seyahatler, yeni eğitimler, yeni projeler, heyecan verici yeni fikirler gündeminize gelecek. Hem hayatınız hem de iletişiminiz oldukça hızlanıyor. Hızlı düşünüp hızlı kararlar almanız gereken koşullar oluşabilir. Sadece hızlı davranırken sakarlık ve sakatlıklara karşı dikkatli olun.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Mart 2023: Toplumsal konulara öncülük edebilirsiniz


23 Mart’ta Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet, yanlış duymadınız. Plüton; astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Plüton yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zamanla ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. Plüton 11’inci ev dediğimiz dostluklar, arkadaşlıklar, sosyal çevre, siyaset, iş hayatından kazandığınız gelirleri temsil eden bir alana geçiyor.

Yıllar içinde tüm sosyal ilişkileriniz değişecek, bazılarınız toplumsal konulara öncülük edecek, bazılarınız siyasete atılacak, bazılarınız gelir kaynaklarını değiştirecek. Bu konularda büyük devrimlere, değişimlere hazır olun. Zira Plüton bir yerden geçerken öyle değişimler yaşatır ki bir daha geriye dönüşü olamaz!

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!