Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Boğa Mart 2023: Beklenmedik aşklar, sürpriz yatırım fırsatları…

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Mart 2023: Beklenmedik aşklar, sürpriz yatırım fırsatları…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 10:10

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ınsa sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Özel hayatınız, aşk, çocuklar, yatırım ve hobi gibi konular odak noktanız haline geliyor. Yeni aşklara yelken açarken, hamilelikle ilgili konular gündeme gelebilir. Uranüs, beraberinde size beklenmedik aşklar, sürpriz yatırım fırsatları ve yaratıcılık gerektiren işler de getirebilir. Mars’ında sert etkileşimiyle maddi anlamda beklenmedik giderler ve finansal huzursuzluklar söz konusu olabilir. Yatırım konularında düşünmeden hareket etmeyin. Keyif, hobiler, aşk ve çocuklar için ekstra para harcamanız gerekebilir ve bu miktar sizin planladığınızdan fazla olabilir.

Hayallerinizin ne kadar gerçekçi olduğunu derin bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü ve ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn, Balık burcunda yeni yolculuğuna başlayacak. Satürn’ün Balık burcundaki seyahati 25 Mayıs 2025’e kadar kesintisiz devam edecek. Satürn öğretmen demektir, belki de bu süreçte sosyal ilişkileri yönetmeyi öğreneceksiniz. Satürn’ün bu seyahati size kim dost, kim düşman onu gösterecek. Ne yazık ki hayatınızdaki dost sayısını azaltan bir etkisi olabilir. Kime inanmanız, kime inanmamanız gerek; bunu öğrenebileceksiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Mart 2023: Beklenmedik aşklar, sürpriz yatırım fırsatları…
Bu dönem iş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmak için çok daha fazla çalışmanız gerekecek. İdealleriniz, umutlarınız için daha çok çaba sarf ederken hayallerinizin ne kadar gerçekçi olduğunu da derin bir şekilde sorgulayabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza yeni girecek kişilerin amacı size destek vermek olacak. Sizden yaşça büyük kişilerle daha sık bir araya gelebilirsiniz. Politikaya atılmak istiyorsanız süper bir dönem... Topluma faydalı işler yapmak isteyebilirsiniz ama bunun için kendinizi kurban etmemeyi yani kullandırmamayı da öğrenmeniz gerekecek. İlişki içinde olduğunuz partiler, STK’lar veya derneklerde sorumluluklarınız artabilir.

Haberin Devamı

Kime inanmanız, kime inanmamanız gerek; bunu öğrenebileceksiniz.

21 Mart’ta da 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay meydana gelecek. Kontrolünüzün dışında birtakım olaylar gerçekleşebilir ki bu özellikle işiniz ve kariyerinizle ilgili olabilir. Kulağınıza gelenler de sizi zorlayacaktır ama terapi desteği almak, ruhsal açıdan size iyi gelmeyen taraflarınızı iyileştirmek adına harika olur. Bu dönem psikoloji, bilinçaltı ve ruhsal konularla ilgili okumalar, araştırmalar yapabilirsiniz. Öte yandan yurtdışıyla ilgili önemli işlerinizi halledebilirsiniz. Sağlığınıza da ekstra dikkat etmenizde fayda var, özellikle alerjiyle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

Kariyerinizde geri dönüşü mümkün olmayan, çok büyük değişimler yaşayabilir, bambaşka bir yola girebilirsiniz.

23 Mart’ta da Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet yanlış duymadınız tarihi, tekrar okumanıza gerek yok. Plüton, astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kalır. Yani ömrünüz bir daha Plüton’un Kova burcundaki seyahatini görmeye yetmeyecek, üzgünüm. Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde oldukça yavaş ortaya çıkar.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Mart 2023: Beklenmedik aşklar, sürpriz yatırım fırsatları…

Plüton genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. 10’uncu evde, yani iş, kariyer ve toplumsal statüyü temsil eden alanda seyahat edecek. Bu süreçte kariyerinizde geri dönüşü mümkün olmayan, çok büyük değişimler yaşayabilir, bambaşka bir yola girebilirsiniz. Statünüzde, toplumsal imajınızda büyük değişimler meydana gelebilir.
Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Mart 2023: Beklenmedik aşklar, sürpriz yatırım fırsatları…

Evliyseniz boşanmayla, bekârsanız evlilikle gibi büyük bir değişim yaşayabilirsiniz. Bazılarınız kariyer anlamında çok güçlenirken, bazılarınızsa çok ünlü olabilir. Bazılarınız da psikoloji, hammadde, kimyasal madde, insan kaynakları, madencilik veya enerji gibi alanlarda kariyer planları yapabilir.

BAKMADAN GEÇME!