Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Boğa Aralık 2023: Maddi konularda önünüzü göremeyebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Aralık 2023: Maddi konularda önünüzü göremeyebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:08

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve hatalarla uğraşmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Gündeminizde başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, burs ve sigorta primleri gibi konular olacak.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Aralık 2023: Maddi konularda önünüzü göremeyebilirsiniz

Bu alanlarda yeni adımlar atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Neptün’ün sert etkileşimiyle maddi konularda önünüzü göremeyebilirsiniz, kandırılmaya açık bir dönemde olabilirsiniz. Dostlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Seyahatler gündeme gelebilir, yeni eğitimlere katılabilirsiniz.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunayı Balık burcundaki Satürn destek verecek. Bir süredir aklınızda olan önemli fikirleri, projeleri hayata geçirmek adına adımlar atabilirsiniz. Tüm iletişim araçlarını aktif olarak kullanacaksınız. Seyahatler gündeme gelebilir, pek çok yeni şey öğrenebilir, eğitimlere katılabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Aralık 2023: Maddi konularda önünüzü göremeyebilirsiniz

Satürn’ün desteğiyle projelerinizi hayata geçirirken arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Öte yandan yakın çevrenizi düzene sokabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilir, dostlarınızla yakınlığınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Yayıncılık, eğitim, satış, pazarlama gibi alanlarda güzel destekler bulabilirsiniz. 

BAKMADAN GEÇME!