Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Mayıs 2023: Yalnızsanız, kendinizi uzun soluklu bir ilişki için hazırlayın

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Mayıs 2023: Yalnızsanız, kendinizi uzun soluklu bir ilişki için hazırlayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 09:05

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcundaki Ay tutulmasına geri hareketteki Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Haberin Devamı

Sağlığınıza ve bedeninize ilişkin konular ön planda. Fiziksel değişime gitmek isteyebilirsiniz. Öte yandan hayatınıza dair birtakım önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Ay tutulması olduğundan duygusal veya ailevi meseleler gündeminizde. Özellikle geri hareketteki Merkür’ün etkileşimi ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri ve evlilikle ilgili konularda yanlış anlaşılmalara işaret ediyor. Bu dönem bir şeyler imzalamak için de uygun değil. Merkür gerilemesinin bitmesini beklemekte fayda var. Mars’ın güzel desteği yurtdışı, yabancılar, hukuk, medya işleri ve eğitime ilişkin meselelerde işlerinize hız getirecektir; bu alanlarda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu dönem anlaşmalı olarak boşanmak daha kolay olacaktır.

 16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. 7’nci evinize giren Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik ve ikili ilişkiler alanında sizlere acayip güzel fırsatlar getirecek. Karşı ortaklıklar, anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Yalnızsanız, kendinizi uzun soluklu bir ilişki için hazırlayın. Evlilik hazırlığına başlayabilir, partnerinizden ve eşinizden çok güzel destekler görebilirsiniz. Bu süreç eğer sizin boşanma döneminize denk geliyorsa anlaşmalı olarak boşanmak daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Mayıs 2023: Yalnızsanız, kendinizi uzun soluklu bir ilişki için hazırlayın

Partneriniz, ortağınız veya eşinizle sık sık seyahate çıkabilirsiniz, hatta bu seyahatler yurtdışına olabilir. Bu dönem eşinizle ortaklaşa işlere girişebilir ve para kazanabilirsiniz de... İlişkilerinizde her zamankinden daha fazla sahiplenici davranabilirsiniz. Ayrıca bu dönem size karşı olan, düşmanlık besleyen kişilerden zarar görmezsiniz.

Birlikte çalıştığınız kişilerle rekabet duygusu yüzünden kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz.

 19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla yeni ortaklıklar, sözleşmeler ve imza gerektiren meseleler gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişilerden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Önemli işbirlikleri içinde olabilirsiniz. Varsa eşiniz veya ortağınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yeniay uzun süreli bir ilişkinin kapısını aralayabilir.

Haberin Devamı

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Tatil planınız dilediğiniz gibi gitmeyebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle rekabet duygusu yüzünden kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz veya geçmişe ait birtakım konular yeniden pişirilerek önünüze sunulabilir. Beklenmedik bir fatura veya toplu bir ödeme yüzünden sorun yaşayabilirsiniz de… Bu hafta fikir tartışmaları çıkabilir, fikirlerinizi savaşçı bir şekilde dile getirebilir ama konuştuğunuz kişilere kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Tanıtım, medya, halkla ilişkiler, pazarlama, ithalat ve ihracatla ilgili gerginlikler oluşabilir.

BAKMADAN GEÇME!