Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Kasım 2023: Aceleci davranmaktan çarpmalar, düşmeler söz konusu…

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Kasım 2023: Aceleci davranmaktan çarpmalar, düşmeler söz konusu…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 09:27

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars/Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel destek var.

Haberin Devamı

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri ve sözleşmelerle ilgili tahammülünüz az olabilir, fevri çıkışlarda bulunabilirsiniz. Anlaşmalar bozulabilir, işbirliklerini yönetmek zorlaşabilir.

Evrende her şey sanki size karşıymış gibi hissedebilirsiniz. Sık sık isyan edebileceğiniz durumların ortasına düşebilirsiniz. Aceleci davranmaktan çarpmalar, düşmeler söz konusu olabilir. Diğer yandan Neptün’ün güzel desteği aşk hayatınızda oldukça romantik, keyifli zamanlara işaret ediyor. Yeni aşklar gündeme gelebilir; yaratıcı iş ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönem hobilerinize de daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Özel hayatınız, çocuklarınız veya sağlığınızla ilgili hiç hesapta olmayan harcamalar yapmanız gerekebilir

 27 Kasım’da 4 derece İkizler burcundaki Mars etkili dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir açısı olacak. Finansal konularda dikkatli karar vermeli, düşüncesizce hareket etmemelisiniz. Borçlar, vergiler, ödenmesi gereken paralar, nafaka, burs gibi konular nedeniyle kimseyle ters düşmeyin.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Kasım 2023: Aceleci davranmaktan çarpmalar, düşmeler söz konusu…

Beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir; muhasebe işlerine bakan kişilerle de tartışmalara girmeyin. Satürn’ün sert etkileşimiyle özellikle yatırımlar konusunda temkinli davranın, gereksiz riskler almayın; kumar oynamayın. Özel hayatınız, çocuklarınız veya sağlığınızla ilgili hiç hesapta olmayan harcamalar yapmanız gerekebilir.

BAKMADAN GEÇME!