Artık ikinciliği düşünme zamanı

MAÇIN ilk çeyreğine bakınca birbirine denk, ne yapacağı belli olmayan, gol yiyince oyundan kopacak iki ekip gördük.

Haberin Devamı

Rumenlerin seyirci desteği ile istekli bir şekilde üzerimize gelmeleri tribünleri heyecanlandırmaktan öteye gitmedi. Milli Takım’ın kaliteli ayakları ilk çeyrekten sonra kendilerini hissettirmeye başladı. Golü bulduğumuz dakika ve sonrasında Arda’nın liderliğinde orta saha ile forvet arasındaki yakın ve iyi pas alışverişleri maçtaki hakimiyetimizi teyit etti. İlk yarı golü bulmaya ve oyuna hakim olmaya yetecek kadar oynadık.
İkinci yarıda ise daha organize olan, rakip kaleye daha bilinçli ve etkili giden taraf bizdik. Öndeki Burak-Umut ikilisinin baskısına destek veren orta saha hem daha ekonomik hem de oyunu önde oynamayı sağladı. Milli Takım uzun zaman sonra önde baskı kurarak ve dönen toplara hemen baskı yaparak oynadı. Bunun en önemli yansıması ise defansımızın otomatikman kalemizden uzak oynamasıydı.
Bu galibiyet bize sadece moral ve umut sağlamakla kalmadı daha ciddi, daha gerçekci şekilde 2’nciliği düşünmemizi getirdi. Biz herşeyin en iyisini yapsak da yine sadece “biz” yeterli olmuyoruz. Dolayısı ile işimiz zor ama en azından sonuna kadar kovalayacağız. Ve erken havlu atmaktansa heyecanı son ana kadar taşıyacağız. Bakalım futbol bize nasıl bir son hazırlamış...

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Liderlik, kalite ve yetenek eşittir Arda.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Sıradan bir takım olan Romanya.

HAKEM:

Çok dengeli ve kaliteli bir yönetim gösterdi.

Yazarın Tüm Yazıları