Arkadaşının defilesini izledi

Moda Tasarımcıları Derneği tarafından Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Fashion Lab’de cuma akşamı da iki ünlü modacının defilesi vardı.

Bahar Korçan ve Arzu Kaprol defilelerinde ünlü mankenler podyuma çıktı. Londra ve Milano moda haftalarında sergilediği Çeyiz temalı kreasyonunu İstanbul Fashion Lab’de de sunan Arzu Kaprol, Osmanlı esintilerinin ağırlıklı olduğu defilesinde geçmişten geleceğe yönelen bir kreasyon hazırladı. Kaprol’un defilesini izleyenler arasında Ayça Dinçkök de vardı. TÜSİAD üyesi Ayça Hanım, kot pantolonu, deri ceketi ve New Balance marka spor ayakkabılarıyla hafta sonu şıklığını yansıtıyordu.

Ulus 29’da öğle vakti striptiz

İstanbul Piston’un sahibi Mehmet Dereli’nin 50’nci yaş günü kutlamalarında yaşananlar şu sıralar sosyetede sohbetlerin vazgeçilmez konusu. Şebnem Dinçgör Dereli’nin, 14 Mart Cuma günü eşi Mehmet Bey için Etiler Şamdan’da düzenlediği sürpriz doğum günü partisinin detaylarını okudunuz. Ben aynı gün öğle saatlerinde Ulus 29’da yaşanan ’çılgın’ eğlenceyi anlatacağım sizlere. Mehmet Dereli, o gün öğle saatlerinde, İstanbul’un uluslararası üne sahip mekanı Ulus 29’da 40 kadar erkek arkadaşını ağırladı. Dereli, aralarında Türkiye’nin önemli işadamları ve spor camiasının tanıdık isimlerinin de bulunduğu erkek arkadaşlarıyla 13.00-17.00 saatleri arasında ’farklı’ bir doğum günü kutladı. Bu kutlama için Hollanda’dan üç striptizci kız getirten Dereli’nin yaptığı jest, mekana gelen tanıdık ünlü erkekler için de sürpriz oldu. Ulus 29’un sahibi Metin Fadıllıoğlu’nun, dansçı kızların çırıpçıplak soyunduğunu görünce garsonlarına restoranın camlarını kapamaları için etten duvar ördürdüğünü de belirteyim. Üç striptizci kızın can alıcı şovlarını alkışlar ve ıslıklarla izleyenler arasında Celal Çapa, Emre Ergani, Mehmet Bey’in ağabeyi Sinan Dereli, Alinur Velidedeoğlu, Serdar Cümbüş, Mehmet Garan, Osman Merzeci ve Kaya Ersu gibi isimler de varmış. Bu ünlü erkeklerin eşleri ya da sevgililerinin, striptizci kızların renklendirdiği Ulus 29’daki davetten haberleri var mı bilmiyorum ama bu yazıdan sonra ortalık biraz karışacak gibi.

Hillside İstinye’de Parti

Türkiye’de Leisure sektörünün öncüsü Hillside Leisure, Hillside City Club ailesinin en son üyesi Hillside City Club-İstinye’de özel misafirlerin katıldığı bir partiye ev sahipliği yaptı. Cemiyet hayatının tanınmış simalarının katıldığı partide ev sahipliğini Edip İlkbahar yaptı. Manken Nur Gümüşdoğrayan da sevgilisi Gökmen Gökbakan’la bu tanıtıma katılanlar arasındaydı.

Yardım gecesi

Türk Kalp Vakfı’nın Samsun’da yaşayan 5 yaşındaki Nur Melek’in tedavi masraflarını karşılamak için düzenlediği yardım gecesine ünlü isimler katıldı. Nur Melek’in anjiyo ve yapay kalp damarı masraflarını karşılamak amacıyla düzenlenen yardım gecesinde Çetin-Ergin Yıldırımakın çifti ev sahipliği yaptı. Nişantaşı’ndaki Tuus restorandaki geceye Türkan Sabancı, Dilek Sabancı gibi tanınmış isimler katıldı.

Artık duruldu

Kerem Dürüst’le evliliğinin bitimi sonrasında kendini inzivaya çeken Süreyya Yalçın aradığı mutluluğu Emre Bahçıvan’da buldu. Bahçıvan’la ilişkisinden sonra hızlı yaşam tarzına ve gece hayatına son veren Yalçın, düzenli bir ilişki yaşadığını, bunun da bozulmasını istemediğini söyledi.

Devamı yaz sonunda

İstanbul’u dünya moda takviminde alternatif bir buluşma noktası olarak yazdırmak amacıyla Moda Tasarımcıları Derneği tarafından düzenlenen İstanbul Fashion Lab, önceki gece yapılan iki defileyle son buldu. Tophane-i Amire’de düzenlenen moda günlerinde ilk olarak Ezra-Tuğba Çetin, ardından da Özlem Süer defilesi yapıldı. Özlem Süer’in "You are Here" adlı kreasyonunun sergilendiği defilenin kareografisini Uğurkan Erez yaparken defilede ünlü mankenler podyuma çıktı. Defilelelerde; Ece Sükan, Ahu Yağtu, Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan, Pınar Tezcan, Didem Soydan, Merve Karan, Özge Ulusoy veTanya gibi tanınmış mankenler podyuma çıktı.
Yazarın Tüm Yazıları