Arena'da çöktü

G.SARAY’ın sezon başında yaptığı transferlerde en çok kim etki yapar diye sorulsa Selçuk ilk sırada olmazdı.

Haberin Devamı

Ama uzun yıllardır özlemle beklenen durap toplardan gol atma ve bu topları etkili kullanma işini fazlası ile iyi yapan bir oyuncu olması tek başına yeterken, bunlara attığı goller ve asistleri de eklenince G.Saray’a inanılmaz katkı yaptı. Beşiktaş gibi mücadele gücü yüksek takıma karşı sorunu çözen başroldeki oyuncuydu. Kullandığı toplar o kadar etkiliydi ki Almeida kendi filelerini havalandırmak zorunda kaldı. İlk yarıyı anlatan iki kelime mücadele ve duran toptu... İkinci yarıyı ise hoca hamleleri belirledi.

Gol ayakları

G.SARAY Süper Final’de oynadığı maçlarda gerekenden fazla pozisyon bulmayı başardı. Fakat normal sezonda bu pozisyonları rahatça gol yapan forvetler stres ve zorluk derecesi yüksek maçlarda G.Saray’ın puan kayıplarında başrol oynadılar. Skor yükünün özellikle Selçuk ve Melo’nun üzerine binmesi, takımı bir yere kadar taşıdı.

Tayfur Hoca

Haberin Devamı

TAYFUR Hoca oyuna müdahele edip daha ofansif oynamaya karar verince Beşiktaş ilk yarıya göre çok daha etkili gözüktü. Tayfur Hoca’nın kazanmaya yönelik hamlelerine Fatih Hoca skoru koruma amaçlı değişiklikler yapınca G.Saray rakibi Beşiktaş’ın üstüne daha rahat gelmesine sebep oldu. Kaldı ki Fatih Hoca normalde forvet çıkarmak yerine ofansif oyuncu alırdı. G.Saray kendi sahasından çabuk çıktığında pozisyon bulduğunda karşısında Cenk’i buldu. Fakat Beşiktaş’ın üstüne gelmesini engelleyemedi. Süper Final’de kendi sahasında galibiyet alamayan Galatasaray, finalin finalini deplasmana yani Kadıköy’e bıraktı. Büyük avantajları tek tek elinden kaçıran Galatasaray artık Büyük Final’de kaderini belli edecek.

Öne çıkanlar...

1-Selçuk’un duran topları.
2-Melo’nun kafa vuruşları.
3-Cenk’in inanılmaz kurtarışları.
4-Quaresma’nın etkili ortaları.
5-Tayfur Hoca’nın hamleleri.

Yazarın Tüm Yazıları