Amerikalı güzelleri Türkiye’de ağırlıyor

STFA’nın üçüncü kuşak yöneticilerinden Nur Taşkent, Özlem Önal’dan 4 yıl önce boşanmıştı.

Boşanmanın ardından Önal New York’a yerleşmiş, Taşkent ise kendini tamamen şirket işlerine vermişti. Geçen zaman içinde Özlem Hanım yeniden Türkiye’ye döndü, Nur Bey ise İstanbul gecelerinde daha bir sık görünür oldu. Didem Erol ve Noella gibi isimlerle aşk yaşayan Taşkent, geçtiğimiz hafta ise Bodrum’da Amerikalı iki güzelle çıktı karşımıza. Fuga Tatil Köyü’nde düzenlenen partiye katılmışlardı. Enerji içeceği tercih eden güzellere gece boyunca elindeki viski kadehiyle eşlik eden Nur Bey, soranlara da onların New York’tan arkadaşları olduğunu söyledi. Aynı zamanda Alinur Velidedeoğlu’nun da Amerika’dan tanıdıkları olduğunu duyduğum güzeller, Bodrum’dan önce de İstanbul’dalardı. Ve o İstanbul günlerinde, Nur Taşkent Çamlıca’daki evinde misafir etti biri sarışın diğeri esmer güzelleri...

Bir ay alçıda kalacak

Hakan Kosif ile kardeşi Hilal’ın Fuga’da Kenan Doğulu şarkılarıyla eğlendikleri gece, onların az ilerisinde kuzenleri Sinan Kosif ve sevgilisi Melda Kamhi vardı.

Gençler Doğulu şarkılarıyla coşarken Kamhi yerinden bile kalkamadı, çünkü kolu alçıdaydı. Geçen hafta bileğini inciten genç kızın kolunun bir ay daha alçıda kalacağı söyleniyor.

Bu kez kardeşiyle

Borusan Oto’nun sahibi Kosif ailesinin genç kuşak temsilcileri eğlenmeyi çok seviyor. Filiz Avunduk’un sevgilisi Hakan Kosif geçtiğimiz haftalarda yeni kız arkadaşıyla Bodrum’da tatildeydi. Bir hafta önce ona yine Bodrum’da rastladım. Fuga Tatil Köyü’ndeki Kosif’in yanında bu kez sevgilisi değil, kız kardeşi Hilal vardı. İki kardeş birlikte Kenan Doğulu’yu izledi.

Mikanos’tan döndüler

Deniz Akkaya ile sevgilisi Ali Rıza Özderici hakkında geçtiğimiz hafta ayrıldıkları yolunda dedikodular çıkmıştı. Ancak bu haberler asılsız çıktı. Bir süredir Mikanos’ta tatilde olan sevgililer, pazar gecesi 20.45 uçağıyla Yunanistan’dan döndü. 22.00 sularında Atatürk Havalimanı’na inen Akkaya ile Özderici’yi arkadaşım Halit Aydıngöz görüntüledi. Deniz Akkaya aracını otoparktan almaya giden sevgilisini elinde bavullarla beklerken, patlayan flaşlarla şaşırdı.

Bağcıkları yok

Cem Yılmaz geçtiğimiz hafta Monteverde Restoran’daki Pelin Körmükçü ile Cengiz Cennetoğlu’nun düğün törenine katıldı. Ünlü komedyen her zamanki gibi siyahlar içindeydi. Siyah tişört, pantolon ve ceket tamamdı da gözüm ayakkabılara takılınca şaşırıp kaldım. Stand up’ın ünlü ismi ayakkabılarının bağcıklarını çıkarmıştı. 1990’lı yılların başında RUN DMC adlı Amerikalı rap grubunun böyle bir akım başlattığını hatırlıyorum. Ama o grup ayakkabıların spor olmasına dikkat ediyordu, Yılmaz’ınki gibi makosen değil!

Salsa zamanı

En çok rağbet gören Latin danslarından olan ‘salsa’, müzik ve dans tutkunlarını Antalya’ya davet ediyor! Ritm, müzik, dans ve eğlenceyi birarada yaşatan ‘salsa’ dersleri Antalya Hillside Su’da başladı. Dersler Antalya’nın ünlü dans okulu ‘Adım Dans Kulübü’nün sahibi ve aynı zamanda profesyonel eğitmen olan Devrim Sırmalı tarafından veriliyor.

Şarabın incelikleri

‘Hangi yemekle hangi şarap içilmeli’, ‘Özel günlerde ne tür şarap tercih edilmeli’ gibi konularda uzman görüşü almak istiyorsanız ya da sevdiklerinize çok özel şaraplar hediye etmek niyetindeyseniz, Çırağan Kempinski Şarap Mahzeni’ne mutlaka uğramalısınız. Avrupa’nın en iyi üçüncü oteli seçilen Çırağan Kempinski, Türkiye’nin ilk şarap mahzenini Doluca sponsorluğunda hayata geçirdi. Mahzende, şarap uzmanı Sommelier Hilmi Sarıkaya, sizlere şarap incelikleri ve yemek-şarap eşlemesi konularında profesyonel destek veriyor.

Hiç ayrılmıyorlar

Bodrum-Göltürkbükü’ndeki Tampa ve Havana Beach’in sahibi Emre Ergani’nin sevgilisi Arzu Hanım, yaz sezonunun neredeyse tamamını Bodrum’da geçirdi. Birbirlerinden neredeyse hiç ayrılmayan çifte, birkaç gün önce Fuga Tatil Köyü’ndeki Kenan Doğulu konserinde rastladık. Ergani ile Arzu Hanım’a Esra Gürsoy eşlik ediyordu. Aynı akşam Doğulu’nun menajeri Nedim Binler’in bir güzelle samimi şekilde eğlendiği de gözden kaçmadı.

Fedon coşturdu

Geçtiğimiz hafta Burgazada’da oğlu Theo’nun mekanında sahne alan Greek müziğin ünlü ismi Fedon, Burgazada’yı salladı. Yoğun ilgi nedeniyle sokağa kadar taşan kalabalığın arasına karışan Fedon, konuklara hayli keyifli saatler yaşattı. Adalar Kaymakamı Orhan Arasan ve eşi, Erol-Tilda Tezman, Ahmet Çapa, Barbara Pensoy, Nino Anavi ve Yalçın-Hera Güzeldevletyan gibi isimler de o gece Fedon’u izlemek üzere Theo’da bulunan isimlerdendi...
Yazarın Tüm Yazıları