Alım-satım kararlarında hız var

Bugün Yengeç Burcundaki Venüs, Balık Burcundaki Uranüs’ü harekete geçiriyor.

Sabahın erken saatlerinde Ay, Uranüs’ü tetikleyecek ve aşk potansiyelini uyandıracak. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürprizlerin açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu farklı isteklerin uyanmasına da neden olacak. Mars-Merkür arasındaki sert etkileşim ise tartışma ortamlarının açığa çıkacağını işaret ediyor. Ayrıca alım-satım konularının da hız kazanacağını ancak kararların hızla değişiklik gösterebileceğini de vurguluyor. İyi düşünülmeden verilen kararlar işleri zorlaştırabilir.

Savaş Tanrısı Mars

Cesaret, güç, macera ve kuvvetli istekler... Mars, Koç burcunda dolaşmaya başladı. Koç burcunun yönetici gezegeni olan Mars’ın Koç burcunda dolaşmasıyla birlikte fazla düşünmeden isteklerin ortaya konulacağını ve gerçekleştirmek için büyük bir enerjinin açığa çıkacağını gösteriyor.

Komutanların gezegeni olan Mars, aynı zamanda silahlar, demir ve gücü sembolize eden her türlü malzeme ile bütünleşir. Bu dönem içinde savaş malzemelerinin gündeme geleceğini, silah sanayi açısından hareketli günlerin yaşanacağını söylemek mümkün.

29 Temmuz’a kadar Koç burcunda dolaşacak olan Mars, bu hafta Yengeç burcundaki Merkür ile sert etkileşim içinde bulunacak. Bu nedenle fikirlerin sert bir biçimde ortaya konulması anlaşmalara zorluk getirebilir. Özellikle sivri dilli ve yaralayıcı sözler nedeniyle tartışma ortamları yaratılabilir. Bunun dışında fazla düşünülmeden alınan kararlar ve başlatılan işler istenilenden daha farklı yönde gelişebilir.

Bu hafta saldırgan bir ifade kullanmaktan kaçınmalı, kararlar konusunda acele etmemelisiniz. Fikirlerinizi kabul ettirmek için zorlamamalı ve olayları akışına bırakmak için gayret göstermelisiniz. Yoksa acelecilik yüzünden sakarlıklar meydana gelebileceği gibi küçük ev aletleriyle ilgili sorunlar da yaşayabilirsiniz. Ekmek kesmeye çalışırken elinizi kesmek istemiyorsanız, sakin davranmaya özen göstermelisiniz.

Mars daha sonra Terazi burcunda bir süredir dolaşan Jüpiter’i tetikleyecek. Gökyüzünün bu konumu hem şans, hem de şansızlığın bir arada bulunacağı bir dönemi işaret ediyor. Fırsatları kullanmak için büyük bir gayret ve istek içine girileceğini gösteren bu etki aynı zamanda belirli konuları büyütüp abartmaya da neden olacak. Daha önemlisi belirli bir konuya takılı kalmak ve buna bağlı olarak fırsatları kaçırmak söz konusu olabilir.

Yabancılar, yabancı ülkeler ve farklı kültürlere yönelik çalışmalar, uzaklara seyahatler ve çok büyük yatırımlar, büyük araziler ve benzeri çalışmalar için uygun bir zaman. Ancak gergin, öfkeli ve sabırsız davranışlar yüzünden ufak tefek anlaşmazlıkların büyümesi ve kontrolden çıkması da mümkün.

Büyük gruplar arasında çıkabilecek menfaat çatışmalarına karşı tedbirli olmak gereken bu devre içinde karşıt felsefelerin zorlayıcı etkileriyle karşılaşılabilir.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar başta Koç ve Teraziler olmak üzere Yengeç ve Oğlaklar’ın tedbirli olmaları gereken bir dönem. Özellikle parasal konulara yönelik çok büyük beklentiler ve olabileceklerin üzerinde istekler içine girilebilir. Şartlarınızı, koşullarınızı ve bütçenizi çok fazla zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor. Aynı zamanda iddiacı, ısrarcı ve zorlayıcı tavırlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz.
Yazarın Tüm Yazıları