Ajda Pekkan ve Cem Yılmaz’lı kutlama

Vehbi Koç önderliğinde bir grup işadamı ve akademisyen tarafından kurulan Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması (TAP) Vakfı, 25’inci yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Caroline Koç’un başkanlığında toplum yararına çalışan gönüllü bir kuruluş olan TAP Vakfı, bugüne dek aile sağlığını geliştirmek amacıyla çok sayıda program uyguladı. Vakıf, 25’inci yılını 18 Kasım gecesi Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenecek organizasyonla kutlayacak. Ajda Pekkan ve Cem Yılmaz’ın gönüllü olarak sahneye çıkacakları geceye, iş ve sanat dünyasından yaklaşık 500 konuk katılacak. Gecede Yılmaz’ın, Pekkan’a bir şarkısında vokal yapması da bekleniyor.

SuAda’da balık keyfi

Ali Ünal ve Mehmet Koçarslan’ın SuAda’da hizmet veren mekânları G Balık, yeni sezonu önceki gün açtı. ışletmeciliğini Gül Etker’in yaptığı balıkçının özellikle mezeleriyle dikkat çektiğini söyleyen Ali Ünal, yeni projeleri olduğunu belirtti ve “En kısa zamanda bunları da hayata geçireceğim” dedi.

El ele geldiler

ıki çocuğunun annesi Çela Hanım’dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Levent Penso’ya önceki gece G Balık’ta rastladım. Yanında, yıllarca asistanlığını yapan Esen Hanım vardı. ıkilinin mekâna el ele geldiklerini görünce, yıllarca gizli yaşadıkları aşklarını artık saklama gereği duymadıklarını düşündüm...

Minyatür odalar Koç Müzesi’nde

Minyatür sanatının önde gelen isimlerinden Henry Kupjack’in “Hayallere Sığmayan Minyatür Odalar” isimli sergisi, önceki akşam Rahmi Koç Müzesi’nde açıldı... Açılışa, sanatçı Henry Kupjack ve Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. 18’inci yüzyıl Osmanlı kahvehanesi, Büyük ıskender’in kuşatma çadırı gibi dünya tarihinde iz bırakmış dönemlerin yaşam tarzını ve mimari özelliklerini yansıtan 21 minyatür odadan oluşan sergi, 14 şubat’a kadar açık kalacak.

Teşvikiye’de açıldı

Özel tasarımlarıyla dikkat çeken BNG markasının beşinci konsept mağazası, Teşvikiye’de açıldı. ıstanbul’da Tünel ve Erenköy, ızmir’de de Alsancak ve Alaçatı’da şubeleri bulunan BNG’nin yeni mağazasının önceki akşam gerçekleştirilen açılış davetine, Nurgül Yeşilçay ve Gonca Karakaş da katıldı. Yeşilçay ve Karakaş, BNG markasının sahibi ve tasarımcısı Nilgün Gülen’in “Galeyan” adlı sonbahar-kış koleksiyonunu çok beğendiklerini söyledi.

Savarona’da gala

Bu yıl Shop&Miles ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, Türkiye’nin denizcilik ve tekne alanındaki en prestijli fuarlarından “28. Uluslararası ıstanbul Shop&Miles Boat Show”un galası, geçtiğimiz gece Savarona Yatı’nda yapıldı. Gecede, fuarın en gözde tekneleri ıstanbul sosyal ve iş dünyasının önde gelen isimlerine tanıtıldı. Organizasyonunu Banu Birkan’ın sahibi olduğu BPR’ın yaptığı davette, deniz tutkunu isimler Boğaz manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Fena düştü

Necla Birsel, önceki gün ıstinye Park’ta düzenlenen bir davete katıldı. Davetin sonunda otomobiline doğru yürürken ayağı takılan Birsel, yüzüstü yere düştü. Burnundan ve dudaklarından yaralanan Necla Hanım, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Birsel, yapılan müdahalenin ardından evinde istirahat etmek üzere hastaneden ayrıldı.

Hayvansever Dürüst

Modacı Mehmet Köymen, “Haute La Vie” adlı 2009-2010 sonbahar-kış koleksiyonunu önceki gece Adile Sultan Sarayı’nda tanıttı. “Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği” yararına düzenlenen defileye, konuklardan bazıları köpekleriyle birlikte katıldı. Ajda Pekkan’ın da sahneye köpekleriyle çıktığı gecenin konukları arasında Gül Dürüst de vardı. Hayvansever kimliği ve yardımseverliğiyle tanınan Gül Hanım, pullu pantolonu ile de göz doldurdu.

Artık aşk olmaz

Teoman ile eski sevgilisi Ayşe Boyner, önceki gece Asmalımescit’teki aynı gece kulübünde eğlendi. Mekândan tek başına çıkan Teoman, Boyner için “Biz artık çok iyi dostuz. Aramızda asla aşk olamaz. Daha önce yaşandı ve bitti” dedi.
Yazarın Tüm Yazıları