Ağaca çanak anten

Ülkede bu kadar sorun varken

Haberin Devamı

Devlet Tiyatroları Büyük Tiyatro Sahnesi’nin bahçesindeki çam ağacının kalbine bıçak gibi saplanan çanak antenin, çevre duyarlılığı olan insanları yaraladığı konusunu da dikkatinize sunmak istedim.
Başına buyruk, keyfi kararlarla idarecilik zihniyeti maalesef sanat kurumlarında da görülmektedir.
Mehmet AKÇAY

Yılbaşı için yanlış mekan seçmişiz
 
Hazırladıkları menü, sokak köftecilerinin sofrasından daha zayıf. 6 kişi için masaya gelen soğuklar emin olun bir kişiye yetmez. Çay kaşığı hesabı paylaşmaya çalıştık, yine de yetmedi. Ara sıcak diye adam başı birer halka kalamar, birer cimcik karides sunuldu. Ana yemek için sipariş aldılar 1,5 saat bekledik gelmedi. Servis desen hakeza, 2 saat içinde tabak, çatal bıçaklarımızda yemekler dondu, değiştirmediler.
Açlığa daha fazla dayanamadık ve saat 23.00’te terk ettik.
Yanılışlıkla Komşu Restoran’a gideceklere tavsiyelerim; önce karınlarını doyursunlar sonra gitsinler ya da yanlarına kumanya alsınlar.
Oğuz ERDOĞDU

Haberin Devamı

KISA... KISA...

- Ankara Tabip Odası ve Yenimahalle Belediyesi’nin düzenledikleri ‘Aile İçi İletişim ve Stresle Başetme Yöntemleri’ eğitimi yarın 13.00’te ATO 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda yapılacak. Gazi Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Burhanettin Kaya tarafından verilecek eğitim ilgi duyan herkese açık.

Yazarın Tüm Yazıları