Adını koyamıyorlar

Nuran Özümutlu’dan iki yıl önce ayrılan Toprak Sanat Galerisi’nin yöneticisi Ayfer Toprak’ı son haftalarda sık sık Cengiz Karavan adlı işadamıyla görmeye başladım.

İkiliye ilk olarak geçen yıl Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamaları sırasında Etiler Şamdan’da rastlamıştım. Ondan sonra uzun süre ortalarda görünmemişlerdi. Geçtiğimiz hafta ise uzun aranın ardından ilk olarak buzADA’daki Ajda Pekkan konserinde çıktılar karşıma. Üç gece sonra Laila’da tek başına otururken sohbet ettiğim Cengiz Karavan, ertesi gece Rumelihisarı’nda da Hülya Avşar’ı yine Toprak’la birlikte izliyordu. Arkadaşlar mı yoksa sevgililer mi anlayamadım. Cengiz Bey dostlarına ‘Düzeyli bir ilişki yaşıyorum’ dese de Ayfer Toprak’a yakın çevreler onların sadece arkadaş olduğunu ısrarla vurguluyorlar.

Yaz bitmeden

Sosyetenin en alımlı isimlerinden biri olan Ceyla Şahnavaz, tüm yaz aylarını Bodrum’daki evinde geçirdi. Göltürkbükü’ndeki evinde kimi zaman kızıyla, kimi zaman dostlarıyla, ender de olsa Londra’da yaşayan eşi Şeri Bey’le tatilin tadını çıkardı. Sezonun son günlerini de sonuna kadar değerlendirmek isteyen Ceyla Hanım, plaja inerken bakımından, süsünden geri kalmıyor. Dolayısıyla popüler beach’lerin de en dikkat çeken ismi oluyor.

İkizler doğdu

Geçtiğimiz cuma sabahı saat 10:00’da Suzan Toplusoy doğum yaptı. Amerikan Hastanesi’nde gerçekleşen doğumda biri erkek diğeri kız ikiz çocuk dünyaya getiren Suzan Toplusoy ve eşi Turgut Bey’in mutluluğuna diyecek yok.

Evlilik yakın

Geçmiş yıllarda Sezen Aksu’nun desteğiyle ilk albümünü çıkaran, ancak istediği başarıya ulaşamayan Tuğba Özerk, ikinci albüm için kolları sıvamış durumda. Bu kez hayallerine kavuşacağını söyleyen Özerk’i geçen hafta sonu Murat Aşık’la Reina’da gördüm. İlişkilerinin dört aydır devam ettiğini söyleyen çift, evlilik planları yaptıklarını da gizlemedi. Hülya-Metin Aşık çiftinin oğlu Murat ile Tuğba Özerk’in ilişkileri nikah masasına doğru giderken, Hülya-Metin Aşık’ın da gelin adaylarını çok sevdiklerini duydum.

Birbirlerini kaybettiler

Derin Mermerci de sevgilisi Ralph Tezman’la buzADA’daki partiye gitti. DJ Tiesto’yu dinlemeyi umuyordu. Ama inanılmaz kalabalık onu tedirgin etti. Bir ara kalabalık arasında Tezman’ı kaybeden sosyetik güzel şaşkın şaşkın dolaşırken, çalan telefonla kendine geldi. Sevgilisine yerini söyledi ve sonunda buluşup hemen buzADA’dan çıktılar.

Bodrum’daki yazlık mekanlar birer birer kapanırken, işletmelerin sahipleri gecikmiş tatillerine nihayet başlıyor. Havana Beach’in ortağı Emre Ergani de mekanını kapayıp, sevgilisi Arzu Yüksel’le kendi tatili için start verdi. Bunun için normalde kapalı olan mekanındaki birkaç personeli de işinin başında tutan Ergani, sık sık sahilde köpeğiyle dolaşırken görülüyor şimdilerde.

Servis elemanı

İsmail Boyner sezon sonuna gelinmesine rağmen Bodrum’dan kopamıyor ve Göltürkbükü’ndeki evinde kalmaya devam ediyor. 15 bin dolara sezonluk kiraladığı evi boşaltması için henüz zamanı olan Boyner’in geçtiğimiz günlerde misafirleri vardı. Yakın dostları Esra-Raif Dinçkök çiftinin tekneyle Göcek’ten Bodrum’a geldiğini duyan İsmail Bey hemen zodiac’a atladı, onları teknelerinden alıp evine getirdi. Grup gün boyu iskelede oturup beyaz şarap içerken İsmail Boyner de servisi aksatmadı.

Tatil için eşini bekledi

Metin Şen de eşiyle Bodrum’da şu sıralar. İşlerinin yoğunluğundan dolayı tatile ancak fırsat bulabildiğini söyleyen Metin Bey’in yüzü gülüyor. Eşi Aslı’yı babasının Yalıkavak’taki evinde tek başına tatil yapması için ikna edemeyen Metin Şen, onun ‘Tatile birlikte çıkalım’ teklifiyle duygulanmış çünkü.

Sibel İlkiz değilmiş

Geçtiğimiz gün Laila’da Hakan Ural ile Sibel İlkiz’i gördüğümü ve aralarındaki samimiyetten sevgili olduklarını anladığımı yazmıştım. Bu haberin üzerine Sibel İlkiz aradı. Hakan Ural’ı tanımadığını, saçlarının da yazıldığı gibi kısa değil uzun olduğunu söyledi. Sibel Hanım’a ikizi kadar benzeyen birinin olduğunu anladım.
Yazarın Tüm Yazıları