Adada yaz eğlencesi başlıyor

Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan-Yavuz Yılmaz, CFS İstanbul Yatırım adlı şirketleri ile yeme içme sektörüne girmiş ve Nişantaşı Atiye Sokak’taki Quick China ve Elio adlı mekanları açmıştı.

Haberin Devamı

Elio’nun yazlık şubesini geçen yaz Sedef Adası’nda hizmete sokan Yılmaz kardeşler, bugün ‘yaza merhaba’ diyor. İşletmeciliğini Aydın Samanlı’nın yaptığı Elio Sedef, gündüz plaj gece de restoran ve kulüp olarak misafirlerini ağırlayacak.

Mücevher koleksiyonu

Ünlü İtalyan mücevher firması Vhernier, 300 parçalık 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Nişantaşı Buhajar Mağazası’nda tanıttı. Akbank Private Banking’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Saltık Galatalı’nın ev sahipliğinde düzenlenen davete, Vhernier Başkan Yardımcısı Emanuele Aliotti Visdomini de katıldı.

Alt Kat’ta sergi

Sıtkı Kösemen’in “Tarihte İlk Heykelcilik Okulu” adlı sergisi Derishow’un Nişantaşı mağazasındaki Alt Kat’ta açıldı. Kösemen’in Antik kent Aphrodisias’ta yer alan dünyadaki ilk heykelcilik okulunda gerçekleştirilen kazılardan çıkarılan rölyefleri konu alan sergisi, 9 Haziran’a kadar gezilebilir.

Haberin Devamı

Sanat dostları buluştu

X Restaurant-’ta “gastronomy dinner” adlı bir etkinlik düzenlendi. İKSV Genel Müdürü Görgün Taner’in ev sahipliğini yaptığı davette konuklara Şef Murat Karaduman’ın, şampanyanın klasikleşen simgesi Mumm Cordon Rouge’la hazırladığı özel menü sunuldu.

Marina’da caz

D-Marin Göcek Marina, bugün D-Marin Resort Göcek ile ortak gerçekleştireceği Yaza Merhaba etkinliğinde dünyaca ünlü Alman caz grubu Klazz Brothers’ı ağırlıyor. Klasik müzik eserlerini Küba ezgileriyle harmanlayan Klazz Brothers’ın eşsiz ritimleri ile müzik ziyafeti çekecek.

Yazarın Tüm Yazıları