Zorlayıcı durumlar var

Satürn’ün güçlü etkisi bugün hem iletişim, hem de kararlar konusunda belirgin biçimde görünür olayları açığa çıkarabilir.

Düşüncelerin derinleşmesine neden olabilecek olaylar karşısında iradenin test edilmesi mümkün. Bugün yeni bir karar almak için uygun bir gün değil. Ayrıca ekip çalışmaları sırasında zorlayıcı ve baskı yaratıcı gelişmeler meydana gelebilir. Kararların kabul ettirilmesi için zorlayıcı durumlar karşısında sabırlı davranmak ve değişiklik yapmak için acele etmemek gerekiyor.

Kusurlar ve mükemmellik

Yaşadığımız yerden, karşılaştığımız olaylardan, birlikte olduğumuz insanlardan, yakınlarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız ve etrafımızda ne varsa hemen her şeyden şikayet ediyor, kusur buluyor ve bunları değiştirmeye çalışıyoruz. Amacımız kusursuz hale getirmek.

Olması gerekenleri düşünüyoruz. Nasıl olması gerektiğini hayal ediyoruz ve tabii bunu da düşünerek yapıyoruz. Sürekli hataları görüyoruz ve hata olduğunu olduğunu düşünüyoruz.

İçinde bulunduğumuz sistemden, düzenden, çevremizdeki insanların davranışlarına kadar hemen her şeyden şikayet ederken aslında mükemmelliği arıyoruz ve mutsuz oluyoruz.

Bizim mükemmellik kavramımızla etrafımızdaki hemen her şey çatışıyor ve elimizden geldiğince değiştirmeye çalışıyoruz.

Dostlarımızı, çocuklarımızı, yakınlarımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Meydana gelen olayları değiştirmeye çalışıyoruz. Bu sırada kendimizle hiç ilgilenmiyoruz, sadece düşünüyoruz. Fakat düşüncelerimizin yanlış olabileceğini hiç aklımıza getirmiyoruz.

Aslında yanlış ve kusurlu olan hiçbir şey yok. Her şey olması gerektiği gibi, tam ve mükemmel. Ve gerçekte mükemmel hale getirmeye çalıştığımız tek şey kendi düşüncelerimiz.

Çevremizdeki insanları ve olayları zorlarken ve değiştirmeye çalışırken, aslında kendimizi zorluyoruz. Çünkü dışımızdaki şeylere uyguladığımız baskı geri dönüp bize yansıyacak. Bizi değiştirmek için zorlayacak.

Bütün bunları şuurlu olarak yapmıyoruz. Sadece mutlu olmak için yapıyoruz. Kusur arayan zihnimiz o sırada mükemmelliği aramıyor. Sadece kendisine göre olması gerekenleri belirliyor ve bunu sağlamak, oluşturmak için çalışıyor.

Astrolojik ilişkiler

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkinin tamamen bitip bitmemesi size bağlı. Sizin de belirttiğiniz gibi aslında ilişkinizi bitirmek istemişsiniz. Nasıl yapacağınızı bilemediğiniz bir sırada ise sevdiğiniz kişi gitmiş.

O gittikten sonra da bu duygunuzu unutmuş ve onu daha da fazla istemeye başlamışsınız. Aslında içinizde meydana gelen bu karmaşık duygular kendinizi keşfetme döneminde bulunduğunuz için meydana geliyor ve onun gitmesini sağlayan kişinin aslında siz olduğunu gösteriyor.

Şu sıralarda Uranüs etkisi altında bulunuyorsunuz. Uranüs birden bire başlayan ve biten ilişkileri işaret eder. Aynı zamanda kendinizi keşfetme döneminde bulunduğunuzu gösterir. Onu ne kadar çok istediğinizi düşünmek yerine gerçekte siz ne istiyorsunuz bunu düşünün, Kendi gücünüzü keşfedin. Olayların akışını nasıl etkilediğinizi farkedin.

RUMUZ: KEMAL
Yazarın Tüm Yazıları