Yere bakan yürek yakan

Eski mankenlerden Şebnem Dinçgör, geçen yıl çocuğunun babası, İstanbul Motor Piston’un ortaklarından olan Mehmet Dereli’den ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Adı son olarak Amerikalı oyuncu Eduardo Costa ile aşk dedikodularına karışan Dinçgör, önceki gün de işadamı Selim Yerebakan’ın Magnum adlı sürat teknesinde görüntülendi. Bodrum’un ıssız koylarında deniz ve güneş keyfi yaparken muhabir arkadaşım İsmail Bayrak’ın görüntülediği Dinçgör, fotoğraflarının çekildiğini anlayınca neye uğradığını şaşırdı. Dinçgör, havluya sarınarak çareyi teknenin içine kaçmakta bulurken, Selim Yerebakan da demir alarak hızla uzaklaştı.

İftarda saray mutfağı

Mövenpick Hotel İstanbul, Türk ve Osmanlı mutfağından seçkin örneklerin sunulduğu sofralarla ramazan boyunca hizmet verecek. Ünlü aşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan geleneksel lezzetlerle bezenmiş iftar büfesinin keyfini fasıl müziği eşliğinde AzzuR Restaurant’ta çıkarabilirsiniz.

Haberin Devamı

El yapımı bisiklet

Survivor’da yarışan Bennu Gerede, yaşam portalı www. bonubon.com’un ‘trend avcıları’ndan biri olmuştu. Sitenin üyeleri için deneyim ve önerilerini yazan, wakeboard, kiteboard, rüzgâr sörfü derslerinin yanı sıra el yapımı bisiklet yapmasını öğreten Gerede, önceki gün Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Gerede, oğlu Miro ile kendi yaptığı bisikleti kullanıyordu.

En iyi anne oscar’ı

Ar Dış Ticaret’in sahibi Özalp Argüder’in hayır işleri ile adından söz ettiren eşi Şule Argüder, yeni yaşını Bodrum’da kutladı. Türk-bükü’ndeki 5 Oda Otel’de iftar yemeği ile başlayan kutlamaya, Figen-Fatih Kıral, Esra-Fatih Öztürk, Nuray Fenercioğlu, Zafer Kozanoğlu, Ayfer-Cengiz Karavan’ın da olduğu yakın dostları katıldı. Özge Argüder Sander’in organize ettiği sürpriz kutlamada annesi Şule Argüder’in fotoğraflarının basılı olduğu maskeler konuklara dağıtılırken, kutlama pasta kesimiyle sona erdi.

Yanındaki Ayşegül Asar değil

Galatasaray’ın eski sportif direktörü Adnan Sezgin’in eşi Zeynep Gürer’den 2001’de boşanmasının nedeninin oyuncu Ayşegül Asar’la ilişkisi olduğunu ilk kez bu köşede okumuştunuz. Adnan Sezgin’in Ayşegül Asar’la ilişkisinden bir de kızı olduğunu yazmıştım. Ogün bugündür Sezgin, kiminle yan yana gelse, yanındakinin Ayşegül Asar olduğu yazılıp çizilmeye başladı. Sezgin, önceki gün de Bebek’teki Lucca’daydı. Sezgin gazetecilere, “Arkadaşlar yanımdaki sevgilim Ayşegül Asar değil. Olsa neden söylemeyeyim. Bekar adamım kimseden çekincem yok” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları