Yonca Tokbaş - Kelebek
Yonca Tokbaş - Kelebek
Yonca Tokbaş - KelebekYazarın Tüm Yazıları

3G 1B

Şimdi acaba bu yazıyı nasıl yazmalı?

Haberin Devamı

Bu 3G’ nin açılımı çok zor çünkü. Ben terbiyeli bir anneyim durumu var ama, bir de siniri bozuk kadın olma halim var tabi. Ne yapsam da bu siniri bozuk kadın ruh halimi hafif hasarla atlatarak yazımı dile alsam, onu düşünüyorum şu an.

 

Şöyle deneyeyim...

Bu 3 adet G harfi, bir kadının vücudunun sinirlerini bozan bir takım bölgelerinin bazılarının argo hallerinin baş harfleridir.

 

Bunlardan ikisi yukarı vücut, üçüncüsü ise alt, yani esas vurucu noktada konuşlanmaktadır. Herhalde Göğüs ve Göbek herkes tarafından açıklıkla algılanmıştır ve böylece üçüncü G' yi artık anlatmama, söylememe, betimlememe gerek kalmamıştır. Anlayan anladı bence beni. Anlayamamışlar için yine de, kendisi p harfi ile başlayan opo ile biten bölgemizin argosunun baş harfi olan G’dir. E artık nokta yani. Bu aralar, kendisi ile aram pek iyi değil de, sinirim ondan bozuk.

Haberin Devamı

 

Bir de bu “G”cağızımın iki yanında kelebeklerim vardır benim. Oldukça hızlı ve dinamik bir kadın olmama rağmen, ayrodinamizmimi bozup hızımı kestikleri olmuştur. Ama ne yapalım, kelebekleri severim kovamıyorum. Hayatıma renk katıyorlar. Umursamamaya gayret ediyorum. Her kış büyüyüp, her yaz uçuyorlar. Her raporlama haftamda oturmaktan genleşip sonrasında yine sönüyorlar. Takılıyorlar yani.

 

Hani sinirlerim bozuk ama, bakmayın siz, ben yine de 3G ve 1Bciklerimi hala severim aslında. Hepsi benimdir. Benim doğamdır onlar.

 

Göbeğim mesela, çok şükür, 2 çocuğu normal doğuran bir kadın olarak vefakardır. Bana çok sıkıntı çıkarmamış, düzgün kalmayı başarmıştır. Gelin görün ki, benim esas sorunum, diğer G'de yoğunlaşmaktadır. Alt vücut bölgemde olanla. Tanrı bana 3G' yi dağıtırken elinin ayarı kesin kaçmış, bütün ağırlığı Göğüs ve Göbekten alıp diğer, yani alt bölümdeki, G'me yönlendirmiştir. İkisine çok cimri, birine hayli eli açık davranmıştır.

Haberin Devamı

Tanrım bunu bana neden yapmıştır?

 

“Peki ya 1B, o da ne ola ki?” diyoranız, o da Bel oluyor.

Ondan yana sıkıntım yok. İncedir. Ama neden bu 1B önemlidir biliyor musunuz? Çünkü onun nasıl olduğu, 3G’ yi ya vezir, ya da rezil edendir.

Yukarıdaki Gler boş ve düz, aşağıdaki G ise oldukça dolgun ve yanlara doğru kelebekli olduğundan bir kadını ya ters huniye ya da düz huniye; veya “taş” denilen kadın haline çevirmektedir.

 

Mesela benim ince belim, üstümün dümdüz olması sebebiyle, beni ters huniye benzetip ağzımdan ne girerse aşağı bölgede tıkanıklığa uğramış gibi durduğundan “lavaç”a ihtiyaç var dedirtmektedir.

 

O 1B nelere kadirdir gördünüz mü, siz kafayı her ne kadar G’lere taksanızda...

Haberin Devamı

Ha bir de bildiğimiz 5N 1K var ya, işte onlar da zaten bizim 3G 1B için yazılmıştır esasında.

Ne zaman bu G bu kadar büyüdü?

Neden benim G böyle?

Nasıl bu G bu hale geldi?

Ne G’yi değiştirir?

Nerede benim eski G?

Kimdir bu G’nin sorumlusu?

Şeklinde...

Yonca

“G-eyik”

Yazarın Tüm Yazıları