Gözyaşlarım Anlatır

90’lı yılların unutulmaz slow şarkılarından biri olan ve Şahsenem’in vokaliyle bütünleşmiş ‘Gözyaşlarım Anlatır’ yeniden dinleyici ile buluşmaya hazırlanıyormuş.

Haberin Devamı

Çıktığı zamanlar listelerin üst sıralarından inmeyen şarkı, Şahsenem’in duygu yüklü yorumu ile dönemin gençlerinin boynu bükük aşk hikayelerine fon müziği teşkil eden çalışmalardan biriydi. Şarkının daha sonra birçok cover versiyonu yapıldı ama orijinalinin yerini hiç bir zaman tutamadı.

Şahsenem şimdi ‘ Gözyaşlarım Anlatır’ı yeni nesille buluşturmak için gün sayıyor. Yıllar sonra şarkının 2021 dokunuşlarının nasıl olduğunu merakla bekliyorum. Sözü Vural Şahin, müziği Uluğbey Hekimoğlu imzası taşıyan şarkının stüdyo okumaları tamamlanmış. Yakında çıkacak olan çalışmanın yorumlarını ilerleyen zamanlarda tekrar ele alırız. Mevzu eski eserleri yeniden değerlendirmekse umarım Şahsenem ‘O Bu Gece Gelecek’ şarkısını da listeye alır. O şarkının da fazlasıyla seveni mevcut.

Çok Sev

Haberin Devamı

Turaç Berkay’ın yeni single çalışması ‘Çok Sev’ geçtiğimiz hafta çıktı. Turaç’ı pandemi dönemi stüdyosunda ziyaret ettiğimde yeni çalışmalarını dinleme fırsatı bulmuştum.

Üretime ara vermeden devam eden tayfadan olan Turaç’ın söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan ‘Çok Sev’ şarkısında vokaller genç bir isim olan Su El Roman’a ait.

Tertemiz bir dans şarkısı olan ‘Çok Sev’de Su El Roman’ın vokalleri ışıl ışıl parlıyor. Şarkının aynı zamanda birde akustik versiyonu var. Dans etmekten yorulanları dinlendirip efkarlandırmayı hedefleyen bu versiyon en az orijinali kadar güzel olmuş.

Turaç’ın hazırda bekleyen projelerini ve çıkacak şarkılarının detaylarını ileride stüdyosuna yapacağım ziyaret sonrası detayları ile birlikte buradan sizlerle paylaşacağım. Eminim daha çok sürpriz eli kulağında dinleyici ile buluşmayı bekliyordur. 

Kızıl Christina

Vokali ile yeri göğü inleten Christina Aguilera, uzun süredir müzik listelerinde boy göstermiyordu. Bu durum kendisinin de dikkatini çekmiş olacak ki cayır cayır yakan Latin melodilerle bezeli yeni şarkısı "Pa' Mis Muchachas" ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmış.

Christina’ya şarkıda Latin Grammy Ödülü adayları Becky G. , Nicki Nicole ve Nathy Peluso eşlik etmiş. Latin kültürü ile büyümenin avantajını şarkının ruhuna fazlasıyla yansıtan Christina gayet doğru bir hamle ile eskisinden daha güçlü geri dönmüş diyebiliriz.

Haberin Devamı

Video klip en az şarkı kadar dikkat çekiyor. Christina’nın yeni kızıl saçları ile arzı endam ettiği videonun stili kelimenin tam anlamıyla ateş ediyor. Kısa film tadında olan videonun devamı da gelecekmiş.

Kısa Kısa

Tuğçe Kandemir sözü ve müziği kendisine, aranjesi ise Yiğit Mahzuni’ye ait olan “Sakın Ola” ile dijital platformlardaki yerini aldı. Şu sıralar oldukça fazla konser veren Tuğçe’nin yeni şarkısı müzik listelerinde kısa sürede yükselişe geçmiş durumda.

Mela Bedel söz ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Segah’a ait olan yeni şarkısı ‘Kendine İnan’ ile dinleyicisini güçlü olmaya ve içlerindeki potansiyeli keşfetmeye davet ediyor. Derinliği olan şarkılar yazmaya her zaman özen gösteren Mela’nın bu çalışmasına bir kulak verin.

Haberin Devamı

Deniz Seki sözü ve müziği Ayla Çelik imzalı yeni şarkısının hazırlıklarını tamamlamak üzereymiş. Okumaları geçen hafta biten şarkının düzenlemesini geçmişte Seki’nin birçok başarılı şarkısında imzası olan Murat Yeter yapmış. Seki, Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekilecek video klip çalışması tamamlandıktan sonra yeni şarkısını dinleyenleri ile paylaşacakmış.

Yazarın Tüm Yazıları