Saç dökülmesine karşı alternatif yöntemler

Saç dökülmesi, saç seyrelmesi bulunan birçok kişi, saç ekim yöntemiyle bu soruna çözüm bulmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Saç dökülmesine karşı alternatif yöntemler

Saç ekimi için yeterli donör saçı bulunmayanlar veya saç ekiminden korkanlar ise alternatif yöntemler arıyor. Günümüzde bu alternatif yöntemler arasında mavi su olarak bilinen bakım serumu da kullanılmaya başlandı. Saç köklerini güçlendirdiği ve saçların çok daha gür, güçlü çıkmasını sağladığı gerekçesiyle ilgi gören serum hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabiliyor. Düzenli olarak kullanıldığında saç derisine vitamin ve bakım takviyesi yapıldığını ve bunun sonucunda da yeni saç oluşumunun gerçekleştiğini kaydeden Dr. Funda Demir ile son dönemlerde dikkat çeken, bakım serumuna ilişkin merak edilenleri konuştuk.

Saç dökülmesine karşı alternatif yöntemler

CANLI BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIR

Saçları kökten uca besleyen bir üründür. Sadece saç bakımı için geliştirilmiştir. Bu nedenle saça sayabileceğimiz birden fazla katkısı vardır. Bunlardan bir tanesi saçlara verdiği canlılıktır. Özellikle düzenli kullanım sonrası saçların daha canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bir diğer faydası ise saç derisine vitamin ve bakım takviyesi de yapar. Bu sayede yeni saç oluşumuna da başlar.

BİTKİ ÖZLERİNDEN ELDE EDİLİYOR

Bu serumun yüksek derecede memnuniyetle karşılanmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi için içeriğinde herhangi bir kimyasal bileşiğin bulunmamasıdır. Doğal bitki özlerinden elde edilen bu serum içerisinde kimyasal barındırmadığı için de herhangi bir zarar söz konusu değildir.

NEMİNİ KAYBETMEDEN BAKIM YAPILMALI

Biliyorsunuz ki vücudumuzun susuz kalan her bölgesi kurur ve çatlar. Saçlarımızda da bunun etkisini oluşan kırıklar şeklinde görürüz. Bu nedenle saçlarımız nemini kaybetmeden önce mutlaka bakım yapmalıyız. Bu saç serumu sayesinde nem dengesini kaybetmiş saçlar vitamin ve yağ ile saça takviye yapılır.

MEMNUNİYET ORANI YÜZDE 94

Mavi saç serumu özellikle müşteri memnuniyeti konusunda geçer not almıştır. Yapılan araştırmalarda memnuniyet oranının yüzde 94 olması bu durumu ortaya koyar. Tabii bu ürünü kullanmak isteyen kişiler mutlaka bir uzmana başvurmalı ve kararı çıkacak sonuca göre vermelidirler.

Yazarın Tüm Yazıları