Özgün fikirler ve farklı görüşler çatışabilir

Farkındalığımız yüksek. Düşüncelerimiz değişebilir ya da değişik fikirlerimiz olabilir. Kafamız iyi çalışıyor ama aklımızdan her geçeni dile getirmemiz sorun yaratabilir.Kelimeleri dikkatli kullanmamız gereken birkaç günlük süreçteyiz. Aklımızdaki sınırsız ve ilk bakışta uygulanabilir görünmeyen özgün fikirlerimiz, her ne kadar dahiyane olsa da, mantıklı bulunmayabilir.Öğle saatleri görüşmeler ve birbirini ikna için daha verimli kullanılabilir.Akşam saatleri ev, aile, ülke başlıklı konularla ilgilenebiliriz.

Haberin Devamı

21 Mart-20 Nisan

KOÇ

Yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Potansiyelinizi fark etmeniz, yeni hedefler belirlemenizi sağlayabilir. İşinizle ilgili konularda seçim yapmanız gerekebilir.

21 Nisan-20 Mayıs

BOĞA

Tamamlayamayacağınızı düşündüğünüz işlerle vakit kaybetmemelisiniz. Yapabileceğiniz işlere yoğunlaşırsanız karşılığını görebilirsiniz. Bir iş seyahati, değerli bilgiler edinmenizi ve tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

21 Mayıs-21 Haziran

İKİZLER

Aklınızda çok fazla sayıda güzel fikir olabilir. İlginç kişilerle işbirliği içerisine girebilir ve çok fazla ortak paydanız olduğunu görebilirsiniz. Kuracağınız yakın ilişkiler, yeni planları devreye sokabilir.

22 Haziran-22 Temmu

YENGEÇ

Enerjinizi olumlu geri dönüş alabileceğiniz işler için harcamalısınız. Yıpratıcı tartışmalar zaman kaybı olabilir veya sizi yavaşlatabilir. Oysa özgün çözümler üreterek lider konumuna yükselebilirsiniz.

23 Temmuz-23 Ağustos

ASLAN

Haberin Devamı

Kendinizde iyi hissettirecek değişiklikler yapabilirsiniz. Bu anlamda çıtayı yüksek tutmak istiyorsunuz. Özel kişilerle ilişkileriniz cazibesini koruyor. Romantizm günü güzelleştirebilir.

24 Ağustos-23 Eylül

TERAZİ

Her şeyin fazlasının zarar getireceği iki günlük süreçtesiniz. Yapmak istediklerinize odaklanmanız durumunda, geçmişte elde edemediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda.

24 Ekim-22 Kasım

AKREP

Planlarınızı uygulamak için doğru zamanın geldiğinden emin olana dek sırlarınızı kimseyle paylaşmamalısınız. Bazı imzalar atmadan önce, önünüzdeki anlaşmaları her açıdan ele almanız gerekiyor.

23 Kasım-21 Aralık

YAY

Ciddi araştırmalar içerisine girmeniz, ilerlemenize katkıda bulunacak özel bilgiler edinmenizi sağlayabilir. İşinizi daha iyi yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

 22 Aralık-20 Ocak

OĞLAK

Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir. Hazırlıklı olmamanız durumunda olayların farklı bir hâl alması nedeniyle tuhaf bir durumda kalabilirsiniz. 

21 Ocak-19 Şubat

KOVA

Başarmak istediğiniz konularda karar aldığınız an sizi durdurmaları zor olacak. Sürpriz kanallardan gelecek maddi kazanımlar ya da kârlı alışverişler söz konusu olabilir.

20 Şubat-20 Mart

BALIK

Haberin Devamı

İstek ve ihtiyaçlarınızı gerçeğe dönüştürmek için disipline ihtiyacınız var. Gereken her şeye sahipsiniz, size hedeflerinize ulaşamayacağınızı söyleyen kişilere aldırmayın.

Yazarın Tüm Yazıları