Burcunuz bugün ne diyor

.

Haberin Devamı

KOÇ
Maddi başlıklı konularda şanslı sayılabileceğiniz günler başlıyor. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorunları da çözebilir veya rahatlıkla dile getirebilirsiniz. Ailecek belli başlı konuların üzerinden gitmek için güzel günlerde olacaksınız.

BOĞA
Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayacağınız günlerdesiniz. İkili ilişkilerinizi ve işbirliklerinizi kuvvetlendirme şansı bulabilirsiniz. “Birlikten kuvvet doğar günleri” diyebiliriz kısaca.

İKİZLER
Önümüzdeki birkaç gün için biraz yavaşlamak ve kendinize zaman ayırmak size iyi gelebilir. Üzerinde yoğunlaştığınız işlerin hız kazanacağı ve bu tür işlerinizle ilgili konularda iletişimin kârlı sonuçlar yaratabileceği zamanlar.

YENGEÇ
Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olaylar güzelleşiyor. Kişisel hayallerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Motivasyonunuz bazı kişilere ilham verebilir.

Haberin Devamı

ASLAN
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda işler hızlanıyor. Birkaç gün için mücadele gerektiren veya rekabet içeren durumlarla uğraşmanız gerekebilir, ama devamında hayallerinizi yaşama veya rüya gibi bir tatil yapma fırsatınız olacaktır.

BAŞAK
Bugünden itibaren kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren ilişkiler ve işbirlikleri ön plana çıkabilir. Grup aktiviteleri, arkadaşlarla veya akrabalarla görüşmeler hız kazanabilir. Ziyaretler, seyahatler ya da iletişim artıyor.

TERAZİ
Nakit akışınız düzene girmeye başlıyor. Borçlarınızı tahsil edebilir, ödemelerinizi tamamlayabilir ve artık biriktirme moduna geçebilirsiniz. Zekanızı doğru kullanmanız durumunda kariyerinizi ilgilendiren olumlu gelişmelere açık iki haftalık süreç başlıyor.

AKREP
Hayata ve işlerinize daha hırslı yaklaşabileceğiniz ve işlerin yoluna girmeye başlayacağı süreç başlıyor! Yavaş yavaş engeller ortadan kalkacaktır. Cesur adımlar atabilirsiniz. Uzun mesafeli konuşmalar ve seyahatler gündemde. Birkaç gün için yapılacak planlar ağırlıkta.

YAY
Bazı adımlar atmadan önce detayları atlamamanız gerekiyor. Kendinizi eskisinden daha güçlü hissetmeye başlayabilirsiniz. Birkaç gün için yoğunluğunuz çok fazla. Birkaç hafta için maddi gelişmeler ön planda.

Haberin Devamı

OĞLAK
Birkaç gün için ailenizle veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bugünden itibaren daha planlı ve organize davranabilirsiniz. İşbirliği yapmak, ekip çalışmaları ve grup aktiviteleri rayına oturabilir.

KOVA
Birkaç gün için evinizin ve ailenizin keyfini çıkartabilirsiniz. Kariyerinizi, imajınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren başlıklarda işler hızlanıyor ve güzelleşiyor. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı dönemdesiniz.

BALIK
Bugünden itibaren seyahatlerde yaşanan aksilikler geride kalmaya başlıyor. Çıkacağınız yolculuklardan isteneni almanız kolaylaşabilir. Samimi görüşmeler veya konuşmalar yapmak için de olumlu birkaç haftanın içerisindesiniz.

Yazarın Tüm Yazıları