Boğa burcundaki Yeni Ayfırsatlar yaratıyor

Haftaya Boğa burcundaki Güneş’in Neptün, Jüpiter ve Plüton’la uyumlu açıları ve Boğa burcundaki Yeni Ay damga vuruyor.

Haberin Devamı

Mayıs doğumlu Boğa’lar başta olmak üzere, ocak doğumlu Oğlak ve eylül doğumlu Başak burçları için fırsatlara ve çeşitli olanaklara açık, olumlu ve keyifli bir hafta olabilir (bu etkiyi geçen hafta da hissetmiş olabilirsiniz). 

Hepimiz bu olumlu gezegen görünümlerinden farklı alanlarda olumlu şekilde etkilenebiliriz.
Spiritüel konulara ilgi duyabilir, rüyalarda artış yaşayabiliriz. Bilinçaltı algılamaların arttığı günlerdeyiz. Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konulara eğilimimiz artıyor.
Sezgilerimize güvenebilir, kendimizi iyi hissedebiliriz. Hafta genelinde veya sonraki hafta içinde, özgüvenimiz yüksek olacaktır.
Hayata iyimser bakabilir, herkesle pozitif ilişkiler kurmak, karşılıklı sağlam bağlar oluşturma isteğimiz artabilir ve isteklerimizi gerçekleştirebiliriz.
Sözlü, yazılı, hatta bilinçaltı olarak uyumlu iletişim kurabilir, birbirimize karşı anlayışlı davranabiliriz. Ancak, iletişim demişken Merkür’ün geri harekette olduğunu iletişim araçlarına bağlı ve haberleşme yöntemlerini içeren aksiliklere yol açabileceğini unutmayalım lütfen.
Özellikle hafta ortası civarinda duygusal anlamda özverili olmamız gerekebilir. Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri de devrede olacak.
Şans gezegeni Jüpiter’in konumu düşünülürse, bazılarımız gerçekten çok şanslı olaylar yaşamaya aday bu hafta (veya bir sonraki hafta). Dolayısıyla, “eğlenelim, coşalım veya yatalım keyfimize bakalım” moduna (aman dikkat! Bu ihtimal çok yüksek!) kaptırabileceğimiz bu haftayı keyfimize göre değerlendirmemiz pek çok fırsatı kaçırmamız anlamına gelebilir.
Abartılı eğlenceden veya tembellikten uzak durmalı, hazır olanaklarımızı, fırsatları ve şansları kaçırmamalıyız. Zevklere aşırı düşkünlük ve kendini kontrolsüzce eğlenceye kaptırma her şeyin elimizden kayıp gitmesi anlamına gelebilir.
Maddi anlamda fırsatlara açık veya seyahatler, eğitim, ruhsal ve kişisel gelişim başlıklı konularda türlü şanslara açık 15 günlük süreçteyiz.
Aynı zamanda hayatımızda istediğimiz değişiklikleri kolayca yapabilir, yapısal dönüşümü sağlayabilir, önemli tecrübeler edinebiliriz. Tecrübeli veya önemli pozisyondaki kişilerle ya da önemli kurumlarla iletişimde olabiliriz. Çevremizdeki veya bizim için önem arz eden kişileri kolayca etkileyebiliriz.
Lider konumuna gelebilir, kariyerimizi ya da üzerinde yoğunlaştığımız işleri olumlu etkileyen olumlu olaylara tanık olabiliriz. Tüm bu alanlarda çevremizi düzenleyebilir, kendimiz veya başkaları için güzel şeyler yapabiliriz. Sorun yaşadığımız alanlardaki sorunları ortadan kaldırma olanağı bulabileceğimiz iki haftalık süreçteyiz.
Önemli sorularımız yanıt bulabilir, aydınlanmak istediğimiz konular aydınlanabilir.

Haberin Devamı

Bu hafta sizi
neler bekliyor?
Yeni aylar +/- 15 gün için etkilidir. Yazdıklarımı bu bilgi ışığında okumanızda fayda var. Boğa burcundaki Yeni Ay, kısıtlandığımız veya köşeye sıkıştığımız konuların üstesinden gelmemizi sağlayacak olanakları önümüze taşıyabilir veya görmemizi sağlayabilir.
Bu sayede maddi, manevi, kişisel veya ruhsal anlamda ilerlememiz kolaylaşabilir. Yeni Ay’ın Boğa’da olması, parasal konular, masraflar, alacak verecek meseleleri, toprağa, istikrara, güvenliğe veya gayrimenkul başlıklı konulara yönelik yeniliklerin ön plana çıkacağı bir süreci akla getiriyor.
Kişisel zevkler, sahip olduğumuz değerler, sanat, doğa, toprakla ilgili konular veya sevdiklerimizle ilgili başlıklarda somut ve kalıcı adımlar atmak isteyebiliriz.
Bu kadar çok gezegenin geri harekette olduğunu düşünürsek yeni başlangıçlar yapmak için haziran sonunu beklemek ise daha doğru olacaktır.

Haberin Devamı


KOÇ
Rekabete hazırsınız ve enerjiniz çok yüksek. Mücadele gerektiren ortamlarda kolayca arayı açabilirsiniz. Hafta ortası civarında yapmak istediğiniz işlerde size yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yeni işbirlikleri söz konusu olabilir. Haftanın ikinci yarısı birincisine oranla daha yavaş veya sorunlu geçebilir, ama yine yardımınıza koşacak kişiler olacaktır veya siz bazı kişilere yapacağınız yardımlar sayesinde farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz.

BOĞA
Haftaya motive ve olumlu bir ruh haliyle başlıyorsunuz. Sabrınız ve açık fikirli kişiliğiniz herkesin takdirini kazanmanızı sağlayabilir. Hafta ortası civarında sabrınıza daha fazla ihtiyacınız olabilir. Esnekliğinizi korumalı, diğerlerine tartışma fırsatı vermemelisiniz. Hafta sonuna doğru, ortak amaçlarınız olan veya aynı yönlü düşündüğünüz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hafta sonu size keyif veren aktivitelere zaman ayıracaksınız.

Haberin Devamı

İKİZLER
Hafta başında karşı tarafa fikirlerinizi kabul ettirmeniz zor olabilir. Haftanın ilk yarısı, karışıklıkları gidermek ve herkesi rahatlatabilmek için uğraşmanız gerekebilir. Haftanın ikinci yarısında ilginç fikirleri olan kişiler ilginizi çekebilir. Fikir alışverişleri ve beyin fırtınaları zihninize iyi gelebilir. Hayal gücünüz çok yüksek.

YENGEÇ
Yanlış anlaşılabilir, konsantrasyon sorunu yaşayabilir veya yanlış yönlendirilebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilmek için biraz zorlanacağa benziyorsunuz. Hafta ortası civarında iletişim kurmak kısmen daha kolay. Ancak, duygusal değil, akılla hareket etmek gerekiyor. Haftanın ikinci yarısında daha araştırmacısınız veya merak ettiğiniz şeyler olabilir. Öğrenilecek şeyler var. Seyahat planları, grup aktiviteleri, arkadaşlarla programlar ön planda.

ASLAN
Tuttuğunuzu koparabilecek enerjide ve motivasyondasınız. Mayıs ortalarına kadar, önemli pozisyondaki kişiler tarafından destekleneceksiniz. Hedeflerinize ulaşmanıza yardım edecek olanaklara kavuşabilirsiniz. Başarılarınızla göz doldurabilir, hayranlık kazanabilirsiniz, ama hafta ortası civarında kibirinizi ve egonuzu kontrol etmeniz gerekebilir. Size meydan okuyan kişilerle ve mücadele ortamı yaratan farklı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

BAŞAK
Eğitim, kişisel gelişim, kendinizi ve yaşamınızı geliştirebileceğiniz her tür başlıkta olumlu olanaklara kavuşabileceğiniz günlerdesiniz. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu. Haftaya iyimser ve sosyal bir başlangıç yapıyorsunuz. Diğerleri enerjinizi hayranlıkla seyredebilirler. Haftanın ilk yarısında, farklı projelerinizi veya fikirlerinizi uygulamaya sokmanıza yardımı dokunabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ya da aşk hayatınızı ilgilendiren hoşluklar olabilir.

TERAZİ
Sınırlarınızı zorlamak ve yeni şeyler denemek istiyorsunuz. Haftaya biraz duygusal başlayabilirsiniz, ama motivasyonunuzu yükseltmeniz zor olmayacaktır. Ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Hafta ortası civarında, yeni şeyler denemek ve yeni kişilerle tanışmak arzunuz artabilir. Aşk hayatınız veya kültürel başlıklardaki konular destekleniyor. Haftanın ikinci yarısında, planlarınız bir şekilde bozulabilir. Esnek olmanızda fayda var.

AKREP
Haftanın ilk günlerinde, enerjiniz yüksek ve motivesiniz. Belli girişimlerinizi uygulamaya koymak ve istekli olduğunuz alanlarda ilerlemek için güzel günler. Özel ilişkileriniz destekleniyor. Hoşlandığınız kişilerin ilgisi hoşunuza gidebilir. Hafta ortası civarında ise, diğerlerinin fikirlerine kulak vermemeniz durumunda birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru farklı yeteneklerinizi keşfedebilir veya gösterebilirsiniz.

YAY
Haftaya hızlı veya dikkat çekici gelişmelerle başlayabilirsiniz. Özellikle maddi konularda detaylara çok önem vermeniz gerekebilir. Aklınız çok iyi çalışıyor ve en karışık sorunları çözebilecek kapasitedesiniz. Hafta ortası civarında, yeni çevrelere girebilir, yeni kültürlerle tanışabilir ve bu sayede kafanızı yenileyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kafa karışıklıkları, belirsizlikler ve karışıklıklar ön planda. Hafta sonu ise, dışa dönük ve eğlenceli geçebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK
Haftaya yüksek enerjide ve kendinizi iyi hissederek başlıyorsunuz. Haftanın ilk günleri çok fazla işi halletme şansınız olabilir. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz veya belli başlı konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında ise, yeni şeyler denemek isteyebilir veya farklı planlar yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru hayal gücünüz yüksek ve yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanma şansınız var. Alışılmadık fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

KOVA
Bazı konulardaki beklenmedik değişiklikler veya farklı olaylar haftanın ilk günlerinde nasıl davranacağınızı şaşırmanıza neden olabilir. Karışıklıklarla uğraşırken, olayları zorlamamanız ve esnek olmanız yararınıza olur. Hafta ortası civarında çekiciliğiniz artıyor ve etrafınızdaki kişiler bu özgüvenli halinizden faydalanmak istiyorlar. Hafta sonu yaklaşırken, durum değerlendirmesi yapabilir ve olaylara biraz da kendinizi ön plana alarak yaklaşabilirsiniz. Hafta sonu aktivite zamanı!

Haberin Devamı

BALIK
Özellikle, iletişim, pazarlama, halkla ilişkiler, kısa seyahatler, ziyaretler, bilişim alanlarında olumlu günler. Liderlik özelliklerinizi kullanabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz ya da insanların sizin lider tarafınıza ihtiyacı olabilir. Hafta ortası civarında art arda gelen yeni fikirler hayal gücünüzün sınırlarını zorlamanıza neden olabilir. Hafta sonunda ise, çözülmeyi bekleyen durumları çözmek için farklı bakış açıları geliştirmeniz gerekebilir.

Yazarın Tüm Yazıları