Tuba’nın yeni aşkı Hintli milyarder

Magazin dünyasında fırtınalar estirecek bir aşk haberim var. Aldığım bilgilere göre Tuba Ünsal, Hindistan’ın en zengin adamlarından biri olan Shirish Saraf’la birlikte!

Haberin Devamı

Bodrum’da tanışan ikilinin fotoğraflarını, Tuba Ünsal’ın yazar arkadaşı Barbaros Altuğ’un paylaştığı bir story’de gördüm. Kısa sürede story’yi sildi silmesine de ben detayları öğrendim bile! Çift, şimdilerde Saraf’ın lüks yatı Kalizma’da tatil yapıyor.

Tuba’nın yeni aşkı  Hintli milyarder

Kalizma, Hollywood’un altın çağına damga vurmuş bir megayat! Bir zamanlar Richard Burton ve Elizabeth Taylor çiftinin yatıydı. Çift, kraliyet ailesi üyelerinden Hollywood’un en ünlü isimlerine kadar birçok kişiyi ağırlamıştı Kalizma’da. Bu tarihi yat satışı çıktığında ise Brad Pitt bile almak istemiş ama Shirish Saraf’a kısmet olmuş!

Tuba’nın yeni aşkı  Hintli milyarder

Yatın şimdi yeni ‘first lady’si Tuba Ünsal... Eski ‘first lady’si Elizabeth Taylor ile ortak yönleri de dikkat çekici; ikisi de güzel, iyi birer oyuncu ve her ikisinin de etkileyici mücevher koleksiyonları var...

Haberin Devamı

Kazdağları’nda buluştular

Birbirinden ünlü isimler, Ramada Resort Kazdağları’nın ev sahipliğinde Ajans UMB’nin düzenlediği etkinlikte buluştu. Samida Grubu’nun sahne aldığı gecede, illüzyonist İlkay Tercan da etkileyici bir şov sundu.

Tuba’nın yeni aşkı  Hintli milyarder

Safari turuyla eğlenceli anlar yaşayan ünlü isimlerin birbirlerini sulama görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Tuba’nın yeni aşkı  Hintli milyarder

Kayra Şenocak, Emine Ün, Bülent Emrah Parlak, Aslı Melisa Uzun, Zeynep Alkan, Şebnem Özinal, Canan Hoşgör gibi ünlü isimler, Kazdağları’nın eşsiz doğasında doyasıya eğlenerek keyifli anlar yaşadı.

Tuba’nın yeni aşkı  Hintli milyarder

 

Yazarın Tüm Yazıları