İnanılmaz ama gerçek

İshak-Mara Alaton çiftinin oğlu Vedat Alaton’un oldum olası objektiflerle arası iyi değildir.

Sadece iş yaşamıyla gündeme gelmek ister, özel yaşamının bilinmesinden, konuşulmasından hoşlanmaz. Ancak Alaton bu katı kurallardan sonunda vazgeçmiş görünüyor. Geçtiğimiz gece Kozyatağı Hillside City Club Trio’daki sinemaya yaz aylarından bu yana birlikte olduğu Nilüfer Zapçı’yla geldi. Zapçı ile ilişkisinin ciddi olduğunu öğrendiğim Vedat Bey, kız arkadaşıyla birlikte poz vererek bu ciddiyeti herkese kanıtlamış oldu bir bakıma...

Zevkleri aynı

Deniz Murathanoğlu ile Perihan Akı, geçtiğimiz akşam Beyoğlu Passage Markiz’de İsmail Acar’ın resim sergisini gezdi. İki arkadaş erken saatte gittikleri Passage Markiz’de alışveriş yapma imkanı da buldu. Murathanoğlu kendisine nostaljik tarzda bir şapka beğenirken, Akı da aynı modelin beyaz renkli olanından satın aldı.

Evlilik yakın

Gazeteci-Yazar Kürşat Başar ile Aslı Üstünkaya’nın üç yıllık birliktelikleri evliliğe doğru gidiyor. İkilinin Amerika tatilinden mutlu dönmesi, yakın çevresinde ‘Ön balayı sınavını başarıyla geçtiler, bu iş artık evliliğe gider’ yorumlarına neden oldu.

Kusursuz bir gece

‘Bridget Jones: The Edge of Reason’ (Bridget Jones: Mantığın Sınırı) filminin Türkiye prömiyeri, geçtiğimiz cumartesi günü Hillside-Trio-Kozyatağı’ndaki Bonus Premium Cinecity Sinemaları’nda gerçekleşti. Serra-Osman Merzeci, Esra-Sinan Gürsoy, Nurettin Hasman, Eda Taşpınar, Teoman Demir, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Heves Ekinci, Yavuz Mermerci, Ceyla Şahnavaz, Aksel Goldenberg, İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Luciano Pezzotti gibi isimlerin katıldığı prömiyer için her türlü detay düşünülmüştü. Konukların pembe halıların üzerinden yürüyerek girdikleri mekanda düzenlenen kokteylin mönüsünde Uzakdoğu’ya ait yiyecekler vardı. Trio’nun 7 ayrı salonunda aynı anda gösterilen film sonrasında düzenlenen ‘after movie party’ Salih Saka’nın müzikleriyle geç saatlere kadar devam etti. Konuklar arasında bulunan Serra Merzeci, kusursuz geçen gecenin sonunda Alarko Holding Turizm Grubu Genel Koordinatörü Edip İlkbahar’a teşekkür etti.

Yeni ilişkinin mimarı kardeşi

Derin Mermerci ile Ralph Tezman’ın yaşadıkları ilişkinin nikah masasına taşınmasına neredeyse herkes kesin gözüyle bakıyordu. Ancak beraberlik geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde noktalandı. Bu ayrılığın ardından ailesiyle gezmeye başlayan ve yeni ilişkilerden uzak durmaya çalışan Derin Mermerci’nin aksine, Tezman’ın yalnızlığı uzun süreli olmadı! Kardeşi Selim’in sevgilisi Selin Fadıllıoğlu ile yakın dost olan Gamze Dinçkök ile flört etmeye başladı Tezman... İki haftadır birlikte olan gençler, geçtiğimiz gece de Beyoğlu Wanna’daydı... Söylenenlere göre yeni aşkın mimarları da Selim Tezman ile Selin Fadıllıoğlu’ndan başkası değil.

Festivali o açıyor

Piyanist-Besteci Anjelika Akbar, bugün Cemal Reşit Rey’de gerçekleşecek Piyano Festivali’nin açılış konserinde sanatseverlerle buluşacak. 1993 yılında Türk vatandaşlığına geçen ve özellikle Bach A L’oriantale adlı çalışmasıyla klasik müziği halka da sevdirmeyi başaran sanatçı, bu konserde kendi bestesi 1. Piyano Konçertosu’nun yanı sıra Arensky’nin FA minör Piyano Konçertosu’nu da sunacak.

7 gün 7 gece

Pera Palas Oteli’nin karşısındaki Cahide 15, neredeyse her gün eğlence tutkunlarının akınına uğruyor. Haftanın 7 günü mekanda gerçekleştirilen şovları izlemek için günler öncesinden rezervasyon yaptırmak şart oldu. İzzet Çapa’nın sahibi olduğu, Gülsüm Sami’nin işletmeciliğini üstlendiği Cahide 15’te profesyonel ekiplerin sunduğu şovlar kadar leziz yemekler de beğeni topluyor.

Müdavimi oldular

Nedim Binler, Altuğ Paker ve Güray Yüksel ortaklığındaki Nicci, Şişli’deki Elit Residence’ın altında geçtiğimiz hafta açıldı. Yüksel, Altuğ ve Binler’in yılların işletmecilik tecrübelerini yansıttıkları mekan, tanınmış simaların buluşma noktası durumunda... İlgi Gövsa ve Çağla Şikel de müdavim listesinde... İki güzel, haftanın üç gecesi uğradıkları Nicci’de önce yemeklerini yiyor, ardından geç saatlere kadar eğleniyor.

Ankara eki

Türkiye’nin en çok satan magazin dergisi Hafta Sonu, bu hafta başkent Ankara’nın yaşam ve eğlence rehberini hazırladı. İçinde beş yıldızlı otellerden alışveriş merkezlerine, eğlence dünyasının sevilen mekanlarından restoranları, sinema salonlarının özellikleri sıralanıyor.

Son moda

Ercan Canmutlu’nun eşi Müge Hanım, geçtiğimiz gece Hillside Trio Kozyatağı’ndaki sinemada ‘Brigitte Jones: Mantığın Sınırı’ adlı filmi izledi. Canmutlu, o gece de moda dünyasının yeni trendlerini net bir şekilde yansıtıyordu. YSL marka çantası da hayli dikkat çekiciydi.
Yazarın Tüm Yazıları