Viyana Opera Balosu’na Kutoğlu imzası

İlk kez 1814 yılında düzenlenen Viyana Opera Balosu’nun 61’incisi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Baloya Avusturya’da yaşayan dünyaca ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu’nun tasarımları damga vurdu.

Haberin Devamı

Avusturya’nın en yüksek devlet nişanı olan ‘Goldenes Ehrenkreuz’a layık görülen Atıl Kutoğlu, bu yıl 61’incisi düzenlenen Viyana Opera Balosu’na katılan isimlerin de tercih ettiği modacı oldu. 

Viyana Opera Balosu’na Kutoğlu imzası

Avusturya sosyetesini bir araya getiren, Avrupa jet-set’inin de katılmak için küçük bir servet harcadığı baloda Prenses Camilla von Habsburg, yazar Nicole Adler, emlak kralı Christian Zeller’in kız kardeşi Romana Leser’in de aralarında olduğu çok sayıda isim, Atıl Kutoğlu tasarımı elbiseleriyle objektiflere poz verdi. Net Holding’in sahibi Besim Tibuk’un kızları Hande Tibuk ile Yasemin Tibuk da Atıl Kutoğlu’nun misafiri olarak Viyana Opera Balosu’na katıldı.
8 kreasyonuyla Viyana Opera Balosu’nun en çok tercih edilen modacısı olan Atıl Kutoğlu’na Avusturya basını geniş yer verdi.
Kutoğlu, “Meslek yaşamıma başladığım bu harika ülkenin beni seçmesinden gurur duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Viyana Opera Balosu’na Kutoğlu imzası

Yeşilçam Sahnede

Yeşilçam filmlerinin şarkıları, “Yeşilçam Sahnede” şovuyla sahneye taşınıyor. 3 Mart gecesi Ah Mazi by My Cabaret’de sahnelenecek şovda Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Uğur Babürhan, Dilan Çıtak ve Ömer Yılmaz sahneye çıkacak. 

Turizmde güç birliği mesajı

Jolly Tur ile Amara, Crystal, Nirvana markalarını bünyesinde barındıran Kilit Hospitality Group (KHG), turizmde güç birliği yaptı. Mete Vardar Tolga Kilit’in ev sahipliğinde Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen etkinlikte, turizm sektörünün bugünü ve geleceği hakkında değerlendirilmeler yapıldı.

Şimdi gör şimdi al

Moda markası H&M, bugün “See now buy now” (Şimdi gör şimdi al) şovuyla Paris Moda Haftası’nda beğeniye sunacağı koleksiyonu, Nişantaşı’ndaki showroom’unda tanıttı. Etkinlik, H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları