Patronlar koleksiyonlarını gösterdi

İş dünyasının patronları özel koleksiyonlarını halka açtı. Ender Mermerci, Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan ve Erdoğan Demirören’in de aralarında olduğu Türkiye’nin önde gelen sanat tutkunlarının koleksiyonları Maçka’daki Antik A.Ş’de sergilenmeye başlandı.

Haberin Devamı

Turgay ve Nurcan Artam’ın sahibi olduğu Maçka’daki müzayede evi Antik A.Ş, kuruluşunun 35’inci yılı kutlamaları kapsamında iş dünyasının patronlarını bir araya getirdi. Aralarında Ender Mermerci, Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan ve Erdoğan Demirören’in de olduğu koleksiyonerlerin sahibi olduğu eserler “Oryantalizm” adlı sergi için bir araya gelerek sanat tutkunları ile buluştu.
Turgay ve Nurcan Artam’ın oğulları Olgaç Artam’ın ev sahipliği yaptığı sergi, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Osmanlı dönemini ve İstanbul’un görkemli tarihini tuvallerine aktararak belgesel olarak günümüze taşıyan oryantalist ressamlara ait eserler büyük beğeni gördü. “Bu eserlerin bir arada görülmesinin büyük bir şans” olduğunu belirten Nurcan ve Turgay Artam, koleksiyonculara sanatseverler adına teşekkür etti. Antoine de Favray, Ivan Ayvazovski, Jean-Leon Gerome, Antoine Ignace Melling’in de aralarında olduğu dünyaca ünlü batılı sanatçıların 1700’lerin başından 1900’lerin ortalarına kadar imza attığı eserlerinin yer aldığı ”Oryantalizm” sergisi 15 Şubat’a kadar Antik Palace’ın sergi salonlarında ziyaretçileri bekliyor.

Haberin Devamı

İlham Gencer’in şarkıları ile renk kattığı sergide piyano başına geçen Demet Sabancı Çetindoğan, verdiği resital ile müzik ziyafeti çekti. 

Göçebe Paris’te

Dünyaca ünlü Türk tasarımcı Rıfat Özbek ve ortağı Erdal Karaman, 10’uncu yılını kutlayan YASTIK markasıyla Paris’te düzenlenen Maison & Objet fuarına damga vurdu. Göçebe kabileleri ve dünya gezginlerini konu alan NEO GÖÇEBE isimli yeni koleksiyonlarını tanıtan ortakların tasarımları Avrupalı ve Amerikalı ziyaretçiler tarafından büyük beğeni gördü.

Umre ziyareti

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, dördüncü kez umreye gitti. Ünlü sporcu, kutsal topraklarda çektirdiği fotoğrafları Instagram’da paylaştı. Kozanoğlu, sosyal medyada “Ülkem ve dünya için barış, sevgi, huzur, sağlık, birlik ve beraberlik diliyoruz” notu da düştü.

Solo single

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, ilk solo çalışmasını tamamladı. Akgül’ün, kurucusu olduğu 06 Records işbirliği ile EMI – Universal Müzik Türkiye tarafından çıkarılan “İstemem Söz Sevmeni” adlı single’ı yakında müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Ekranlara dönüyor

Mine Çayıroğlu, geçtiğimiz akşam Beyoğlu Nostalji Bar açılışında görüntülendi. Davul çalarken objektife takılan Çayıroğlu, hayranlarına da müjde verdi: “Hayranlarıma müjde olsun, yakın zaman içinde çok güzel bir dizi projesi ile ekranlara geliyorum. İnanıyorum ki çok beğenecekler.” Sayit DURMAZ 

Aşk pozu

Model grubu üyelerinden Can Temiz, sevgilisi Burcu Erim’le önceki gün Cihangir’deydi. Aliye Meyhane’de kız arkadaşıyla eğlenen Temiz, geceden bir pozu Instagram hesabında paylaştı. Çiftin bu pozu hayranları tarafından beğenildi.  

Yazarın Tüm Yazıları