Pastadan çıktılar

Feryal Gülman, doğum gününde üzerinde kendisine birebir benzeyen heykelciğinin bulunduğu bir pasta kesti.

Haberin Devamı

İşadamı Kemal Gülman’la boşanma davası süren Feryal Gülman, geçtiğimiz hafta sonu doğum gününü kutladı. Ünlü işkadını, düzenlenen kutlamada üzerinde kendi heykelciğinin olduğu bir pasta kesti. Modayı yakından takip eden Gülman, kıyafetinin yanı sıra saç ve makyajıyla da birebir kendisine benzeyen şekerden yapılmış heykelciğin fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Renkli kutlama

Ankara’da düzenlediği konsept eğlencelerle adından söz ettiren Wyndham Otel’in sahibi Kemal Erdoğan, bu kez 8 aylık hamile eşi Gül Erdoğan için ‘baby shower’ partisi verdi. No4 Restoran’da gerçekleşen kutlama, DJ müzikleri ve şef Pınar İshakoğlu tarafından hazırlanan lila renkli cupcake’lerle renklendi. Gül-Kemal Erdoğan çifti, önümüzdeki ay dünyaya gelecek bebeklerine Lila adını vereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Cinnet’ten Bir Köşe

Jolly Tur’un korku filmlerini aratmayan “Cinnet’ten Bir Köşe” adlı 3 dakikalık yeni reklam fillmi ilgi çekti.

Turizm sektörünün duayen isimlerinden Sinan Vardar’ın kurduğu Jolly Tur, sıra dışı bir reklam filmi çekti. “Cinnet’ten Bir Köşe” adlı reklamda, tüm yıl stres içinde çalıştıktan sonra tatil yapmak isteyen, ancak ucuz ve kayıt dışı bir firmayı tercih eden bir ailenin başlarına gelenler konu edildi. Mete Vardar, 3 gün içinde 1 milyon kez tıklanan “Cinnet’ten Bir Köşe”yi 50 kişilik bir ekiple 45 günde çektiklerini ve reklamın uyarıcı nitelikte bir kamu spotu görevini de üstlendiğini söyledi.

İkinci mağaza Ankara’da

1971 yılında Aziz Sarıyer tarafından kurulan ve Good Design Award 2014’te ödül kazanan Derin Design, Akaretler’den sonra ikinci mağazasını Ankara’da açtı. Çankaya’da hizmete giren mağazada Arni Aromaa ve Sauli Suomela tarafından kurulan, dünyanın önemli tasarım ofislerinden Finlandiyalı Pentagon Design’ın mobilya tasarımları da yer alıyor.

20. kişisel sergi

Ressam Renan Ertosun, “Renk, Hız ve Hareket” adlı 20’nci kişisel sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Nişantaşı Nişart Gallery’deki serginin açılışında davetlileri, galerinin sahibi Nihat Tokat ağırladı. Sergi açılışı, aralarında Gülgün Çavuşoğlu ve Betül Demir’in de olduğu çok sayıda sanatsever ismi buluşturdu.

Yazarın Tüm Yazıları