Kış koleksiyonu

Ünlü modacı Erol Albayrak, “Jungle” adını verdiği 2011-2012 kış koleksiyonunu önceki akşam Küçükçiftlik Park’ta düzenlediği defileyle tanıttı.

Haberin Devamı

Aralarında Tuğçe Kazaz, Hande Subaşı ve Merve Büyüksaraç’ın da yer aldığı ünlü mankenler, Uğurkan Erez’in koreografisiyle podyumda çıktı. İş, sanat ve moda dünyasının tanınmış isimlerinin de izlediği defilede Tuğçe Kazaz’ın tanıttığı deri giysi-moher kaban kombini tasarım, çok sayıda sipariş aldı.


Nikâh öncesi flört

Evliliklerini geçtiğimiz yaz noktalayan Erdinç Acar ile Hande Demir, ayrılığa fazla dayanamayıp kısa sürede yeniden bir araya gelmişti. Çift önceki akşam Kanyon’daki Mars Sinemaları’ndan çıkarken görüntülendi. Flört ettikleri döneme geri dönen sevgililer, şimdilerde yeniden nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor...

Bebek turu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un ortanca oğlu Ömer Koç, kardeşlerinin aksine ortalarda görünmeyi pek sevmez. Ömer Bey’i önceki gün Bebek’te gördüm. Hızlı adımlarla teknesine doğru yürürken, iki koruması da onu takip ediyordu.

Cuma partisi

Haberin Devamı

Kanyon’daki Uzakdoğu restoranı Wan-na, cuma günleri düzenlediği partilerle adından söz ettiriyor. Mekân bugün de Powertürk ile ortak bir partiye ev sahipliği yapacak. DJ’lerin performanslarıyla renklenecek bu eğlenceli partiyi kaçırmayın.

Antalya’da seminer

1985’ten beri düzenlenen Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Semineri’nin 18’incisi dün başladı. Çağdaş Drama Derneği (ÇDD) Antalya Temsilciliği tarafından Porto Bello Otel Resort&Spa’da düzenlenen seminer, 3 Nisan’a kadar devam edecek.


Gönüllü kültür elçisi

Atıl Kutoğlu, Avrupa Birliği-Türkiye Kültür Köprüleri Projesi için gönüllü kültür elçisi oldu. Ünlü modacı, İstanbul’daki moda okulları arasında bir tasarım yarışması düzenledi. Yarışmaya katılan öğrenciler, İstanbul’la birlikte bir Avrupa şehrinden esinlenerek koleksiyonlar hazırladı. Sonuçlar ise Esma Sultan’da düzenlenen “Moda ve Tasarım” panelinde açıklandı. “Austria’s Next Top Model” yarışmasında birinci olan model Lydia Obute’nin de katıldığı panelde genç moda tasarımcılarına sertifikalarını, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini ile Atıl Kutoğlu birlikte verdi.

Hasret bitti

Haberin Devamı

Ender Mermerci, uzun süredir Hollandalı işadamı Herman van Alkamade ile flört ediyor. Alkamade işi gereği sık sık seyahat ettiği için sevgililer kısa süreli ayrılıklar yaşıyor. Zaman zaman yurtdışında bir araya gelen sevgililere İstanbul gecelerinde rastladım. Hasret gideren ikili, birbirlerini çok özlediklerini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları