İşlerini ‘aşkla’ yaptılar New York’ta evlendiler

Mudo’nun patronu Mustafa Taviloğlu’nun oğlu Ömer Taviloğlu, 2010’dan bu yana aşk yaşadığı ve birlikte ‘Made in Love’ projesine imza attığı tasarımcı Hande Çokrak’la New York’ta evlendi.

Haberin Devamı

Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Taviloğlu’nun tasarımcı sevgilisi Hande Çokrak’la ortak bir projeye imza attığını daha önce yazmıştım. Mudo için “FTS64xMaid in Love” adlı koleksiyonu hazırlayan Çokrak ile Taviloğlu, şimdi de aşklarını nikâh masasına taşıdı. Altı yıldır birlikte olan sevgililer, sessiz sedasız evlendi.

İşlerini ‘aşkla’ yaptılar New York’ta evlendiler


SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYIN
Çift, 18 Kasım Cuma günü New York’taki Türkiye Büyükelçiliği’nde, yakın arkadaşlarının huzurunda evlendi. Mustafa Taviloğlu da oğlunun nikâh törenini sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayında izleyerek mutluluklarına ortak oldu.

İşlerini ‘aşkla’ yaptılar New York’ta evlendiler

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı’ndan TOG’a destek

Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya Üstündağ, Tayanç Ayaydın, Ahmet Mümtaz Taylan ve Seray Gözler’in rol aldığı, Kanal D’de yayınlanan “Hayat Şarkısı”, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile el ele verdi.
Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği dizinin oyuncuları bugün 13.00-16.00 saatleri arasında Adile Sultan Sarayı’nda hayranlarıyla bir araya gelecek.
TOG, Most Production ve Kanal D işbirliğiyle, Borusan Holding’in desteğiyle düzenlenecek etkinlikten elde edilecek gelir, Toplum Gönüllüsü gençlerin yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Moda’nın dünü bugünü
Turizm sektörünün duayenlerinden gurme Reha Arar, üyesi olduğu Moda Deniz Kulübü’nde verilen “Moda’nın dünü, bugünü” adlı davette konuşma yaptı. Arar, Moda Deniz Kulübü Başkanı Teoman Taşpınar’ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte yeme-içme markaları Koço, Baylan, Hacıbekir ve Cemilzade’nin özel tatlarını anlattı. İş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı etkinlikte Baylan’ın ‘kup griye’si ve Ali Usta’nın dondurması servis edildi.

İşlerini ‘aşkla’ yaptılar New York’ta evlendiler

Haberin Devamı

Maison Française’ten yılbaşı sofrası

Dekorasyon dergisi Maison Française, Epique Lounge Maslak’ta “Bodrum’da Yılbaşı Sofrası” temalı bir davet verdi. Aksoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi Banu Aksoy Tarakçıoğlu ve Maison Française Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen’in ev sahipliği yaptığı davet, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Rezzan Benardete’nin sahibi olduğu RB Living’in dekore ettiği Epique Lounge’daki davette, Tilkicik Koyu’nda “yalınayak lüks” konseptiyle hayata geçirilen Epique Island da tanıtıldı.

İşlerini ‘aşkla’ yaptılar New York’ta evlendiler

Yazarın Tüm Yazıları