İlhan Sabancı’ya Mustafa Ceceli saçı

İş dünyasının patronları yaz öncesi bakıma girdi. Erdinç Acar ve Necmettin Karabacak fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yatarken, İlhan Sabancı protez saç taktırdı.

Haberin Devamı

İlhan Sabancı’ya  Mustafa Ceceli saçı

Ya sa Holding’in sahibi Armatör Yalçın Sabancı’nın oğlu İlhan Sabancı, 2010’da Pınar Sabancı ile evlenmiş ve iki yıl önce de baba olmuştu. Objektiflerden uzak kalmayı tercih eden İlhan Sabancı, yaz öncesi imaj yenilemiş. Pınar Sabancı, genetik olarak babasına çektiği için saçları bir hayli seyrek olan eşi İlhan Sabancı’yı gür saçlarını rüzgarlara savururken görüntülediği fotoğrafı Instagram’da paylaştı. Görenlerin tanımakta zorluk çektiği İlhan Sabancı, Mustafa Ceceli model protez saçları ve gözünde güneş gözlükleri ile daha da bir gençleşmiş.
İlhan Sabancı’ya  Mustafa Ceceli saçı

Haberin Devamı

İlhan Sabancı, Mustafa Ceceli’nin trend haline getirdiği saç modelini tercih etti. 

 

Plaj kıyafeti tasarladı

İlhan Sabancı’ya  Mustafa Ceceli saçı
 

Sırma Su’nun ortaklarından işadamı Necmettin Karabacak’ın eşi Burcu Karabacak, So Yoo adlı markası ile plaj kıyafetlerine imza atmıştı. Tasarımları büyük beğeni gören Burcu Karabacak, So Yoo’nun ilkbahar-yaz koleksiyonunu Reina’da düzenlenen defileyle tanıtı. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı defilede Karabacak’ın tasarımları büyük beğeni gördü.

 

Can-am sağ olsun

İlhan Sabancı’ya  Mustafa Ceceli saçı
 

Cookshop Restoran Zinciri’nin ortaklarından işadamı Bahattin Demir, önceki gün Can-am marka üç tekerlekli motosikleti ile Bebek’te görüntülendi. Motosiklet tutkunu olan Demir, telefonla konuştuğu için polisten ceza yerken, “Canımız sağ olsun” dedi. 

 

Gökyüzünden ilham aldı

Haberin Devamı

İlhan Sabancı’ya  Mustafa Ceceli saçı

Mücevher tasarımcısı Melis Goral, SKY adlı koleksiyonunu Bebek’teki showroom’unda tanıttı. Goral, gökyüzünden ilham aldığını söyledi.  

 

Emekli mankenler Mehmetçik için podyumda 

İlhan Sabancı’ya  Mustafa Ceceli saçı

Modacı Murat Günhan, şehit ve gazi aileleri yararına defile yaptı. Polat Renaissance Hotel’de gerçekleşen defilede aralarında Deniz Pulaş, Sibel Tan, Ebru Ürün, Engin Koç ve  Atilla Saral’ın da olduğu 90’lı yıllara damgasını vuran mankenler podyuma çıktı. 100 TL’lik bağış dekontu ile izlenen defileden elde edilen gelir şehit ve gazi ailelerine bağışlandı. MS hastalığı yüzünden zor günler geçiren eski manken Yusuf Azuz da podyumda yer aldı. 

 

Klasik otomobiller yarışacak

İlhan Sabancı’ya  Mustafa Ceceli saçı

Mercedes-Benz Türk’ün ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Klasik Otomobil Kulübü’nün geleneksel bahar rallisi 23 Nisan’da başlıyor. Dünya Klasik Araçlar Federasyonu (FIVA) tarafından düzenlenen yarış, İstanbul Park, Mercedes–AMG Lounge’dan start alacak. 100’e yakın klasik otomobil, İzmit’e gidecek. Rallinin ikinci günü Beşiktaş, Shangri La Bosphorus İstanbul Hotel’de başlayıp 42 Maslak’ta sona
erecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları