Çifte kutlama

İşadamı Eran Tapan, Sakıp Sabancı’nın kızı Sevil Sabancı’yla evlenmiş ve çiftin Melisa adında bir kızları olmuştu.

Haberin Devamı

Boşanmalarına rağmen dost kalmayı başaran eski karı-koca, geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Tapan ve Sabancı, Londra’da eğitim gören ve yeni yıl tatili için Türkiye’ye gelen kızları Melisa’yla hasret giderdi. Sevil Sabancı’nın annesi Türkan Sabancı ve kız kardeşi Dilek Sabancı ile Eran Tapan’ın annesi Elçin Tapan ve erkek kardeşi Erel Tapan’ın da olduğu buluşmada, yeni yılla birlikte Eran Tapan’ın siyasete atılması kutlandı. Ailesi, kurucuları arasında olduğu siyasi partiyle seçimlere girmeye hazırlanan Eran Tapan’a başarılar diledi.

Eran Tapan ve Sevil Sabancı, geçtiğimiz yıl da kızları Melisa’nın 20’nci yaş gününde bir araya gelmişti. Melisa, partide üzerinde kendisi ve babasının maketi bulunan bir pasta kesmişti.

Oyuncak Fabrikası

Capitol AVM, dünya tarihinde kült olmuş yüzlerce oyuncağı dekoruna taşıdı. Yarattığı tematik dekorlarıyla dikkat çeken Capitol’ün ‘Oyuncak Fabrikası’nda ziyaretçileri 3 metrelik kurşun askerler karşılıyor. AVM’yi ziyaret ederek çocukluğunuzun masalsı dünyasına yolculuk yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sess eğlencesi Uludağ’da

Bodrum-Göltükbükü’nün popüler adresi Ship A Hoy’un ortağı Cemal Yarar, kış sezonunda Uludağ’a taşındı. Tatilcilere yaz-kış eğlence sunan Yarar, Nişantaşı Sess Bar’ın şubesini Uludağ’da açtı.

Palandöken’de gece kayağı

Havaların soğumasıyla Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken’de kış sezonu açıldı. Dört adet doğal pist bulunan 50 kilometrelik kayak pistiyle Palandöken, kayakseverler için iyi bir alternatif. Renaissance Polat Erzurum, suni karlama sistemi ve ışıklandırmalarla gece gündüz kesintisiz kayak keyfi yaşatıyor. Tesiste, çocuklar için de karda oyun alanı açıldı.

Yazarın Tüm Yazıları