Caner'in yeni hayatı

İki hafta önce Asena Atalay’la boşanan Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, öğrendiğime göre kendisine Emirgan’dan ev aldı.

Haberin Devamı

Canerin yeni hayatı

Boşanmaları ve sonrasında yaşanan gelişmeleriyle köşe yazarlarının övdüğü Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkin, Emirgan sahilindeki bir apartman dairesinde yeni bir hayat kurdu. Boşanma hediyesi olarak eski eşi Asena Erkin’e 2 milyon 700 bin liraya cip hediye ettiği haberleriyle gündeme gelen ünlü futbolcu, evli olduğu dönemde Asena Atalay’la birlikte yaşadıkları Beykoz Konakları’ndaki 6 milyon dolarlık süper lüks villasını da satışa çıkardı.

Canerin yeni hayatı

Asena Atalay, evli olduğu dönemde yaşadığı Beykoz Konakları’ndaki evin bu görüntüsünü Instagram’da paylaşmıştı.

 

Haberin Devamı

Tatile devam

Canerin yeni hayatı

Hakan Sabancı ve Aslışah Alkoçlar, tatil yapmaya devam ediyor. Birkaç gün önce Avrupa’daki bir kayak merkezine giden çift, rotayı güneye çevirdi. İkili bu hafta ise Arap Yarımadası’nda safari tatiline çıktı. Sevgilisiyle kumların üzerinde çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabına yükleyen Sabancı, çok sayıda yorum aldı.

 

İkinci geliyor

Canerin yeni hayatı

İşadamı Faruk Donat’ın eşi Işıl Donat, dostları için özel bir “baby shower” daveti düzenledi. İkinci kez anne olmak için gün sayan Donat’ın davetine ünlü isimler katıldı. St. Regis Hotel’deki davette konuklar Lavin Event by Neslihan Hoşcan’ın dekore ettiği şık salonda ağırlandı.

 


Atıl Kutoğlu 5 yıldızlı otel giydirdi

 Canerin yeni hayatı

Haberin Devamı

Avusturya Devleti’nden aldığı onur madalyasıyla Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsil eden ünlü modacı Atıl Kutoğlu, şimdi de Viyana’nın önde gelen tasarım otellerinden birine imza attı. Kutoğlu bu yıl, internet seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Avusturya’nın en iyi oteli seçilen ‘Hotel Altstadt Vienna’yı giydirdi. Hotel Altstadt Vienna’nın en büyük suitleri Kutoğlu imzasıyla yenilendi.
Kutoğlu, suitlerin dekorasyonunu yaparken ‘Turkish Ceramics’, İznik Vakfı ve Türk mobilya sektörüyle de işbirliği yaptığını söyledi.

 Canerin yeni hayatı

Dünyaca ünlü isimlerin koleksiyonlarını tercih ettiği ünlü modacı Atıl Kutoğlu şimdi de otel giydirdi.

Canerin yeni hayatı

Hotel Altstadt Vienna, Atıl Kutoğlu imzasıyla önümüzdeki nisan sonu kapılarını yeniden açacak. Atıl Kutoğlu’nun geçen yıl Paris Fashion Week’te sergilediği koleksiyonu büyük beğeni görmüştü.

 

Haberin Devamı


Eliz’le 21 Gün

Canerin yeni hayatı


Eliz Sakuçoğlu, “Eliz’le 21 Gün” adını verdiği yeni projesi ile bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Sakuçoğlu, bu projede daha sağlıklı, zinde ve mutlu bir yaşamın sırlarını paylaşacağı 21 kişiyi, 21 gün boyunca kampa alarak, sağlıklı beslenme paketleri ve düzenli egzersiz programı önerileriyle kaliteli bir yaşamın anahtarını sunacak.


Versay Sarayı’nda kanserle savaş

Canerin yeni hayatı

Kanserle savaş vakfı AVEC, 16’ncı galasını Paris’in Versay Sarayı’nda düzenledi. AVEC’in Başkanı Profesör David Khayat’ın ev sahipliği yaptığı balonun onur konuğu Japon İmparatoru’nun kardeşi Prens Hitachi oldu. Unesco’nun Başkanı Irina Bokova, merhum İran Şahı Rıza Pehlevi’nin eşi Farah Diba Pehlevi ile Avrupa jet sosyetesinin boy gösterdiği baloya Türkiye’den aralarında Demet Sabancı Çetindoğan, Özcan Sabancı, Hülya Biren ve Figen Kıral’ın da olduğu 23 kişi katıldı.

Haberin Devamı


Galada kanserle savaşta aktif yer alan doktor ve bağışçılara özel Grand Prix Charte de Paris ödülleri takdim edildi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları