Bebek heyecanı

Enis Pekuysal’ı babalık heyecanısardı. Ünlü işadamı, Bodrum’da hamile eşi Nergis Mutlu’nun göbeğini severken objektife yansıdı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz Nergis Mutlu ile evlenen işadamı Enis Pekuysal, baba olmak için gün sayıyor. Bebek bekleyen çift, önceki gün Bodrum-Cennet Koyu’nda görüntülendi. Teknede Mutlu’nun göbeğini severken objektife yansıyan Pekuysal, daha sonra bikinisiyle güneşlenen eşinin bol bol fotoğrafını çekti.

Balıklama atladı
Süleyman Kosif, bayram tatilini uzattı. Katamaran teknesiyle Bodrum’da tatil yapan Kosif, önceki gün Cennet Koyu’nda görüntülendi. İşadamı, sıcaktan bunaldıkça kendini serin sulara bıraktı.

Nasıl çıkmışım
Haluk Ulusoy ve eşi Erengül Ulusoy da Cennet Koyu’na demir attı. Çift, önceki gün teknelerinde yakın dostlarını ağırladı. Gün boyunca cep telefonuyla fotoğraflar çeken işadamı, o kareleri eşine gösterirken objektife yansıdı.

Plaj partisi
Stil ve yaşam dergisi BeStyle Magazine’in önceki gece Çeşme Alaçatı Kum Beach’te verdiği parti, ünlü isimleri bir araya getirdi. “Bestylish Party”ye katılanlar arasında Gamze Özçelik, Kendi, Pınar Aylin ve Ayşe Tolga da vardı.

Yazarın Tüm Yazıları