Kolay olmayacak

HİÇBİR maç kolay değil, olmayacaklar da. Uzun sürecek bir sezonda ancak eksikleri dezavantajları konuşabiliriz, fakat şimdiden ‘Şöyle olsa’ demek hayalcilik olur.

Haberin Devamı

F.Bahçe çok iyi bir takım fakat futbol bu... İyi maçlar da olacak kötü sonuçlar da fakat F.Bahçe’nin diğer takımlara göre edindiği en büyük güç taraftarı...
Yenilse de yense de destek hiç bitmiyor bu ruh halinde... ‘Sürpriz’ diyebileceğimiz bir sonuç var ortada ama yine de Fenerbahçe bu ligin en oturmuş ve en güçlü takımlarından biri. İlk maç “Nasıl başlarsan öyle gider” tadındadır ama bence son maç daha önemlidir. Hakem ve yardımcıları her ne kadar da penaltıları ve avantajları çalmasalar da, Fenerbahçe büyüklüğüyle yani taraftarıyla kazanmasını bildi...

SANSÜR...!

ÖLÜNCE İslam Çupi gibi olur muyum bilmiyorum ancak, artık bir Fenerbahçe geleneği olmuş olan gollerden sonra gelen “1907 marşı” adlı şarkım artık çalmıyor maçlarda... Belki Aziz Bey söylemiştir belki de başkaları... Ama ben hala her golden sonra içimden söylüyorum; “Çünkü Fenerbahçeliyiz.”

Haberin Devamı

SÜLEYMAN SEBA SEZONU

TEMENNİLER çok güzel. Hedef anlamlı. Da...
1-İlk haftadan gördük ki taraftar maça gelmiyor,
2-Bir sezonun ismini Süleyman Seba koyarak çirkinlikleri, adaletsizlikleri yok edemezsiniz.
Üstelik olan da Süleyman Seba gibi tertemiz bir isme olur...

VEDALAR BÖYLE OLMALI

BARONI ve Yobo... Her ikisine de yapılan bu plaket töreni takdire şayandı. F.Bahçe’de kaç kişiye nasip olmuştur (!) böyle bir uğurlama bilmiyorum ama hep böyle olsun. İnşallah.

TOP 5

1-O hınca hınç taraftar kalabalığının ilk maçta olmaması.
2-Yıldırım başkanlığında gönderilen isimlere plaket verilmesi.
3-Volkan gibi kendisini F.Bahçe‘ye adamış birine taraftarın sessiz kalışı.
4-Hakemin ‘Etliye sütlüye dokunmayayım’ diyerek F.Bahçe’nin hakkını yemesi.
5-Caner’in resmi maçlardaki ciddi düşüşü.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Gökhan Gönül - Webo - Sow

Yazarın Tüm Yazıları