Duran Topların efendisi

HAZIRLIK maçlarının skora ve sonuca yönelik olmaması, haliyle heyecanı azaltıyor.

Haberin Devamı

Ancak buna rağmen, Roma’lılar şarkılarla pankartlarla maçı renkli bir hale getirmeyi başarmışlar.
Yine bu hazırlık maçında da Alves’in harika frikik golü, ve duran topların tamamında yaratılan tehlike, Fenerbahçe’nin bu sezon da bu şekilde çok can yakacağını gösteriyor. Fenerbahçeli oyuncuların, Roma gibi Avrupa’nın en iyi kadrolarından birini evinde zorlamaları, İsmail Kartal yönetimine mührü bastıkları anlamına da geliyor... İsmail Kartal’ın ikinci ve son hazırlık maçında bu işi en az Ersun hoca kadar yapabileceğini gösterdi. Bu anlamda Fenerbahçe’nin son nokta transferi İsmail Kartal’ın doğru karar olduğunu da gördük.

Diego Faktörü

Maçı izlerken, Diego 11deki yerini aldığında kim, kimler oynamayacak diye düşündüm... Eminim ki İsmail hoca da bunu düşündü. Açıkçası benim gözüme batan isim Meireles oldu. Mehmet Topal’ın iyi performansı, Kuyt’ın bitmeyen enerjisi, Emre’nin tecrübesi, Meireles’in şu anki durumunun çok üstünde. Alper, Selçuk ve diğerleri de zaman zaman fırsat yakalayacaklardır...

Haberin Devamı

Elbette Favori Ama

Fenerbahçe her yıl şampiyonluk hedefiyle sezona başlar zaten. Fakat hem geçen sezonun şampiyonu olmaları, hem de kamuoyunun mutlak favorisi olarak gösterilmesi, Fenerbahçe’nin psikolojisini bozmamalı.

SALiH UÇAN...

Bir kesim gönderilmemeliydi dedi, bir kısım gönderilmesinin doğru olduğuna inandı. Ben de doğru olduğunu düşünüyorum. Hele kiralık olarak verilen bir oyuncudan kazanılan para 4.5 milyon Euro olunca konuşacak birşey kalmıyor. Salih Fenerbahçe’de olsaydı ilk 11de yer bulamayacaktı zaten. Görünüşe göre Roma’da da yer bulamıyor henüz ama umarım çok başarılı olur.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Alves – M.Topal - Kuyt

Yazarın Tüm Yazıları