Şans yüzümüze gülecek, aşk mevsimi başlayacak

Bu hafta gökyüzünde yaşanacak olayların hepsinin olumlu etkilerini göreceğiz. Kariyer ve finans konularındaki fırsatları kaçırmayalım. Aşk hayatımızdaysa heyecanlı ve tutkulu günler yaşanacak.

Haberin Devamı

Üç haftadır geri harekette olan Merkür artık normal hareketine başlıyor. Elektronik aletler alabilir, imzalarınızı atabilirsiniz. Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle eve, aileye, yuvaya odaklanacağınız, duygusal açıdan kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz, sevdiklerinizle daha çok zaman geçireceğiniz günler geliyor.

Şans yüzümüze gülecek, aşk mevsimi başlayacak

Güneş ile Jüpiter arasındaki etkileşim iyiyken kariyerle ilgili ve finansal fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Şans bu konularda yüzünüze gülecek. Venüs ile Neptün arasında da uyumlu bir etkileşim olacak. Romantik, keyifli, huzurlu ilişkilerle hobilere daha fazla zaman ayırma fırsatı, maneviyat ve duygusal bağların güçlenmesi olası... Güzellik ve estetik için doğru zaman dilimindeyiz. Pazar günü Venüs, Aslan burcuna geçerek aşkta heyecanlı, hareketli, tutkulu, eğlenceli, dinamik bir dönemi başlatacak. Güneş’in Yengeç, Venüs’ün Aslan burcundaki etkilerini hafta içi hurriyet.com.tr/astroloji sayfasından detaylı okuyabileceksiniz.

Haberin Devamı

Şans yüzümüze gülecek, aşk mevsimi başlayacakBereketli bir iş hayatıyla hareketli bir aşk hayatını bu dönemde yakalamak mümkün.

ODAK NOKTANIZ YUVANIZ OLACAK
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Güneş, Yengeç burcuna geçince odak noktanız eviniz, aileniz, yuvanız olacak. Venüs, Aslan burcuna geçinceyse aşk hayatınız renklenmeye ve hareketlenmeye başlıyor. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de destekleyici bir dönem geliyor.

EVDE HUZUR VE KEYİF VAR
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Güneş Yengeç burcundayken seyahat, eğitim ve ilişkiler hız kazanıyor. Venüs, Aslan burcunda seyahat ederken yuvanızda huzur ve keyfi bulacaksınız. Evinizin dekorasyonunu yenileyebilirsiniz. Taşınmak da gündeme gelebilir.

GÜZEL FİKİRLER VE PROJELER...
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Venüs, Aslan burcuna geçene kadar gündeminizde parasal konulardaki fırsatlar olacak. Venüs bu burca geçince keyifli seyahatler dönemi başlayacak. Yakın çevrenizle aranızdaki huzurlu ilişkilere güzel fikirler ve projeler eşlik edebilir.

Haberin Devamı

PARLAYIP DEĞER GÖRECEKSİNİZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Sizin döneminiz başlıyor. Güneş burcunuza geçerek parlamanıza, değer görmenize ve hedeflerinize ulaşmanıza yardım edecek. Venüs’ün Aslan burcuna geçişi paranızın bereketini arttıracak. Paranızı güzelliğe harcamanız olası.

AŞK AYAĞINIZA GELİYOR
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yorgun ve içedönük hissedebilir, kariyerinizi ilgilendiren konularda geri çekilip amaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Venüs’ün burcunuza geçişiyle aşk ayağınıza kadar gelecek. 29 Temmuz’a dek hayatınızı güzelleştirmeye çalışacaksınız.

ARKADAŞLARLA ZAMAN GEÇİRECEKSİNİZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Güneş, Yengeç burcuna geçince arkadaşlarınızla birlikte olmaktan çok daha fazla keyif alacağınız bir dönem başlayacak sizin için. Ancak aşk hayatınız pek keyifli ve parlak değil. Yalnız hissedebilirsiniz. Ödemelerinizde gecikmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINDA PARLAMA DÖNEMİ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle iş hayatında parlama döneminiz başlıyor. İş bulabilir, terfi edebilir, iş kurmak isteyebilirsiniz. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi sosyal hayatınızı canlandıracak. Özel hayatınızda da gelişmeler olabilir.

DESTEK KADINLARDAN GELECEK
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle medya, yurtdışı işleri, yayıncılıkla ilgili hedeflerinize ulaşacaksınız. Venüs, Aslan burcundaki seyahatine başlayınca evlilik için uygun bir döneme gireceksiniz. İş hayatında kadınlardan destek alabilirsiniz.

DUYGU KRİZLERİNİ BÜYÜK DİKKATLE YÖNETİN
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönem başlıyor. Duygusal krizleri büyük bir dikkatle yönetin. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi birbirinden keyifli seyahatlerin habercisi. Sosyal medya aracılığıyla yeni insanlarla, flörtlerle tanışabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ İŞBİRLİKLERİ KAPIDA
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Odak noktanız ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar... İşbirlikleri söz konusu olabilir. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi gelirlerinizi arttıracak. Nafaka, prim, burs gibi konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Paranızı güzelliğe harcayabilirsiniz.

UZUN SÜRELİ İLİŞKİYE YELKEN AÇABİLİRSİNİZ
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle gündelik işleriniz ve temponuz artıyor. Angarya işler elinizi oyalayacak. Beslenme ve uyku düzeninize dikkat edin. Aşktan yana güzel bir süreç bekliyor sizi, uzun süreli bir ilişkiye yelken açabilirsiniz.

VERİMLİ VE FAYDALI OLACAKSINIZ
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Haberin Devamı

Keyifli, eğlenceli, hobilerinize daha çok zaman ayıracağınız, belki çocuk sahibi olacağınız bir dönem başlıyor. İşyerinizi, iş ortamınızı güzelleştireceksiniz. Kuracağınız güzel ilişkilerle verimli ve faydalı bir süreç yaşayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları