Sabrımız gerçekten sınanıyor!

Haftanın ilk günlerinde biraz rahat edecek gibi görünsek de dolunayla birlikte stresli günler bizi bekliyor. Güç savaşlarına girmeyin. Kaba, hoyrat tavırlı kişilerden uzak durun. Risk taşıyan işlere girmemek iyi olur.

Haberin Devamı

Bu hafta Koç burcundaki dolunayla hayatlarımız büyük bir sabır sınavından geçecek. Şartlarımız ve koşullarımız epey değişecek.

Pazartesi, Merkür ve Jüpiter’in geri hareketinin sona ermesiyle birlikte yeni projelere, eğitimlere başlayabilir, elektronik aletler alabilir, kendimize özgürlük alanları açabiliriz. Hukuki konularda da işler artık istediğimiz gibi gidebilir.

Salı, Mars ile Jüpiter arasında güzel bir görünüm olacak. İnançlar, felsefi konular üzerinde tartışmalar yapılabilir. Spora ve egzersize başlamak için ideal bir gün. Maceracı işlere girişmek, risk almak için de çok uygun. Eğer alım-satım işleriniz varsa halledin. Cinsel anlamda da yeni maceralara açık olabilirsiniz. Libidonuz oldukça yüksek seyredebilir. Ayrıca cesaretiniz de yerinde olacak, korkusuzca her zor durumun üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Fiziksel uğraş gerektiren işlerin altından rahatlıkla kalkabilirsiniz. Özellikle iş hayatında rekabetten keyif alabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı her türlü girişim için uygun bir dönem. Ruhsal yönü güçlü kişilerle bir araya gelip enerji, aile dizilimi gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Bugünler eylemlere başarı, ticari görüşmelere şans getirir. Kişisel gelişim alanında yararlı eğitimler alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çarşamba, Koç burcunda oldukça sert ve stresli bir dolunay meydana gelecek. Zira hem Mars hem de Pluton ile sert etkileşimi olacak. İlişkiler, evlilik, kariyer, para ile ilgili konularda stresli, güç çekişmelerinin olabileceği dönemlerdeyiz. Sakin bir şekilde hareket etmek zorlaşırken gündemimiz çok hızlı bir şekilde değişecek. Özellikle bencilce tavırlar yüzünden sık sık köşeye sıkışabiliriz.

Cuma, Mars ile Pluton arasında sert bir görünüm olacak. Güç savaşları, egosantrik davranışlar, çıkar çatışmaları olabilir. Aşırı baskıcı ve komutan edasında davranmak, emirler vermek ve dediğim dedik bir tavır sergilemek ilişkileri olumsuz etkileyecektir. Bazen siz istediğiniz kadar sakin ve etliye sütlüye karışmadan durun, çevrenizden biri bu davranışları sergileyerek canınızı sıkabilir. Kaba ve kavgacı tavırları olan kişilerden uzak durmaya çalışın. Risk taşıyan, kanuni olmayan, başınıza iş açabilecek birlikteliklere, çatışmalara girmemek veya böyle kimselere bulaşmamak çok akıllıca olacaktır.

Haberin Devamı

Cumartesi, Güneş burç değiştirerek Akrep burcuna geçecek ve bir ay seyahat edecek. Şimdiden tüm Akreplerin doğum günü kutlu olsun. Ay boyunca odaklanacağımız konular; vergiler, maddiyat, gizli ve tabu sayılabilecek işler ve cinsellikle ilgili olabilir. Bu bir aylık süreçte önemli krizleri yönetmemiz gerekebilir.

Sabrımız gerçekten sınanıyorSakin bir şekilde hareket etmenin güçleşeceği günler bizi bekliyor. Başaklar abartılı harcamalardan kaçınmalı, Balıklar için de maddi kayıplar söz konusu olabilir.

ÇARPMALAR, DÜŞMELER ZARAR VEREBİLİR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

İlişkiler, ortaklıklar ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sakin kalmakta fayda var. Tahammülünüz az olabilir, ilişki yönetiminde başarılı olamayabilirsiniz. Çarpmalar, düşmeler yüzünden zarar görebilirsiniz.

Haberin Devamı

UYKU DÜZENİNİZ BOZULABİLİR
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Dolunayda kendinizi huzurlu hissetmeniz biraz zor. Uyku düzeninde birtakım sorunlar oluşabilir. Seyahat ve tatil planlarınız varsa son dakikada aksaklıklar söz konusu olabilir. Bu hafta sağlığınıza ekstra dikkat edin.

LÜKS TÜKETİMDEN UZAK DURUN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Sosyal ilişkiler, özel hayat ve kredi-borç konularında tahammülünüz az. Finansal anlamda oldukça gergin bir hafta, lüks tüketimden uzak durun. Özel hayatınızda, varsa çocuklarınızla ilişkinizde büyük krizler söz konusu.

DENGE KURMANIZ GEREKEBİLİR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

İş, ev ve kariyerinizle ilgili konular oldukça stresli geçebilir. Evinizde incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu büyüyebilir. Krizler bu hafta aile ve iş arasında meydana gelebilir, ikisi arasında denge kurmanız gerekebilir. 

Haberin Devamı

KOMŞULARLA KAPIŞMAYIN, TARTIŞMAYIN
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle ve iş yaptığınız kimselerle ilişkileri yönetirken dikkatli olun. Sabrınızı sınayabilirler. Komşularınızla kapışmayın, tartışmalı ortamlardan uzak durun, trafikte daha dikkatli olun.

İŞ DEĞİŞİKLİĞİ SÖZ KONUSU OLABİLİR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Kazancınızın şekli ve miktarı değişebilir. İş değişikliği söz konusu olabilir. Abartılı harcamalar yapmak için uygun bir hafta değil. Borç vermeyi, borçlanmayı ve kredi işine girmeyi pek tavsiye etmiyorum.

İLİŞKİLER ANİDEN BİTEBİLİR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

İlişkiler arenası biraz sakat. İlişkiler aniden bitebilir, evlilikler boşanmaya kadar gidebilir. Aile içi gerginlikler söz konusu olabilir. Ev içi kazalara dikkat etmelisiniz. Bedenen sınırlarınızı çok zorlamayın, sakatlanmayın. 

Haberin Devamı

YAKIN ÇEVRE İLİŞKİLERİNİZDE SAKİN KALIN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

İş ortamınızda kimseyle dalaşmamaya çalışın, tartışmalı ortamlardan uzak durun. Sağlığınızla ilgili konularda da özellikle baş bölgenize dikkat edin. Yakın çevrenizle ilişkileri yönetirken sakin olun. 

ÖZEL HAYATTA BU HAFTA SİZE HUZUR YOK
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Sosyal hayatınızı canlı tutmak için çok para harcayabilirsiniz. Borsa işlemlerinde işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Risk almayın. Çocuklar hayatınızın mücadele alanına dönüşebilir. Özel hayatınızda da huzur yok. 

EVDE SULAR DURULACAĞA BENZEMİYOR
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Ev içinde mücadele gerektiren durumlar var, sular pek durulacağa benzemiyor. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda da krizler söz konusu olabilir. Üstlerle ilişkilerde olası problemleri gereksiz yere uzatmayın.

İLETİŞİM KAZALARINA DİKKAT!
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Eğitim, yayıncılık, yurtdışı ve hukukla ilgili konularda mücadele gerektiren koşullarla karşılaşabilirsiniz. İletişim kazalarına karşı da dikkatli olun. Ayrıca sağlığınıza özen gösterin. Özellikle de diz, diş, deri ve kemiklere...

SOSYAL ÇEVRENİZ DEĞİŞEBİLİR
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Maddi anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil. Mali krizler, kayıplar olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Sosyal çevrenizde önemli değişiklikler meydana gelebilir.

Sabrımız gerçekten sınanıyor

Yazarın Tüm Yazıları