Hayallerimizin peşinden koşacağız

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Akrep burcunda meydana gelecek Ay tutulması. Çünkü önümüzdeki iki aylık süreci etkileyecek. Duygusal krizleri yönetmek zorunda kalabiliriz. Çarşamba günü romantik, tutkulu bir gün bekliyor bizi. Fanteziler canlanabilir.

Haberin Devamı

Yarın Akrep burcunun 25’inci derecesinde bir Ay tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Satürn köstek olurken Mars ve Neptün destek olacak. Akrep burcundaki Ay tutulmalarında duygusal, ailevi, güvenlik ve gayrimenkulle ilgili krizleri yönetmek durumunda kalabiliriz. Satürn’ün sert açısı teknoloji ve iletişim konularında sorunlara, özgürlükle ilgili konularda sınavlara işaret ediyor. Neptün ve Mars’ın desteğiyse yaratıcılık, sanat, spiritüel konulara, bağışlamalara olumlu yansıyacak.

Salı günü Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Kendi isteklerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda harekete geçebilir; inancımızı, doğrularımızı, yaşam görüşümüzü ve felsefemizi anlatabiliriz. Seyahate, yabancı dillere, kitaplara, belgesellere, hukuki, siyasi ve kültürel konulara daha çok ilgi gösterebiliriz. Ticari bağlantılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni yerler, mekânlar keşfetmek isteyebiliriz.

Çarşamba, Ay 5.57 ile 14.01 arasında boşlukta olacak, ardından Oğlak burcuna geçecek. Mars ve Neptün birlikte hareket edecekler. Oldukça romantik, tutkulu, fantezilerin canlanacağı zamanlar. Ama cesaretimiz kırılabilir. Bu ikilinin yan yana oluşu ağır bir tembelliğe, uyuklamaya yol açabilir. Bu dönem enerjimizi yardıma ihtiyacı olanlara yönlendirebiliriz. Ama kendimizi enayi yerine de koydurmayalım.
Perşembe günü Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Güneş ile Plüton arasında güçlü bir etkileşim olacak. Kariyer ve maddi konularda gizlilik içinde hareket edebilir, güçlü kişilerden önemli yardımlar alabiliriz. Kariyerimizi, amaçlarımızı gözden geçirmek veya tamamen değiştirmek, yeni hedefler belirlemek için uygun bir dönem.

Haberin Devamı

Hayallerimizin  peşinden koşacağız

Cuma, Ay 13.57 ile 14.52 arasında boşlukta... Sonra Kova burcuna geçecek. Merkür ile Jüpiter arasında olumlu bir görünüm olacak. Fazla iyimser davranışlara eğilimli olabiliriz.

Fikirler akıcı bir şekilde ifade edilebilir. Aynı anda birden çok konuyla ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Evlilik, evlilik için aileleri tanıştırmak, imza atmak, sözleşme gerektiren işleri halletmek, seyahat etmek, ticaret yapmak için atılımlarda bulunmak, satış işlemleri için internet sitesi açmak, eğitime başlamak için çok ama çok ideal zamanlar. Ama Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın.

Cumartesi günü Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Daha fazla iletişim halinde olacağımız, kendimizi daha fazla ifade etmek isteyeceğimiz, yeni insanlarla tanışacağımız bir süreç. Sohbetin de dibine vuracağız; diğer insanların ne yaptıkları, neler söyledikleri ve neler yaşadıkları ilgimizi çekecek. Alıp kenara attığımız kitaplar, dergiler varsa okuyabiliriz. Ama bu İkizler döneminde ağır, ağdalı kitaplar yerine hafif, kısa şeyleri okumak daha çok işimize gelebilir.

22 Mayıs Pazar, Ay 9.17 ile 17.49 arasında boşlukta, akabinde Balık burcuna geçecek. Mars ile Plüton arasında 3 gün etkili olacak destekleyici bir etkileşim görünüyor. Hayallerimiz için güçlü ve tutkulu bir şekilde harekete geçeceğimiz zamanlar. Gözümüzde büyüttüğümüz konuların aslında o kadar zor olmadığını anlayacağız. Mücadele eden kazanır. Gerekli reformları yapmak için gücümüz olacak. Yürümeyen ve eskimiş ilişkileri veya hayat kalıplarını sona erdirmek için gereken cesareti bulabiliriz.

Haberin Devamı

Koç
İlişkiler sona erebilir
Ay tutulması ve Satürn’ün sert etkisi kredi, borç, nafaka, prim, burs gibi konulardaki sorumluluğunuzu arttıracak. Kolay adımlar atmak ne yazık ki pek mümkün olmayacak. Birtakım engeller ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Dostluk ve arkadaşlık ilişkileri de küçük bir sınavdan geçebilir. Sosyal alanda da stresler oluşabilir, bazı ilişkiler sona erebilir.

 Boğa
Stresli günler geliyor
İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, evlilikle ilgili konularda sorumlulukların artması olası. İsteklerinizi elde etmekte zorlanabilirsiniz. Kötü giden ilişki ve ortaklıklara son verebilirsiniz. Özellikle ailevi veya gayrimenkulle ilgili konulardan yana stresiniz artabilir. İlişkiler ve aile arasında ki dengeyi dikkat! Ailede sağlık sorunları meydana gelebilir.

Haberin Devamı

İkizler
Zor projeler, bitmeyen mesailer
Hem sağlık hem de işle ilgili yönetmeniz gereken krizler oluşabilir. Üreme organları ve bağırsaklarla ilgili sağlık sorunları yaşanabilir. Belalı müşteriler, zor projeler, bitmeyen mesailerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Sorumlulukların altında ezilebilirsiniz.

 Yengeç
Tadınız, huzurunuz kaçabilir
Özel hayatınız, çocuklarınız, yatırımlarınız tadınızı, huzurunuzu kaçırabilir. Özellikle maddi konularda isteklerinizi gerçekleştirmenize mani olan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda da kontrolü kaybetmeniz olası. Partnerinizin ailesiyle ilgili bir takım sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

Aslan
Kısıtlanmı, bunalmış hissedeceksiniz
Evde önemli değişimler meydana gelebilir. Ailevi konular ve gayrimenkulle ilgili krizlerle sizin de uğraşmanız gerekebilir. Sizin için de işler pek iyi gitmiyor. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Kendinizi bunalmış, kısıtlanmış, bir sınavdan geçiyor gibi hissedebilirsiniz.

 Başak
İletişim diline dikkat!
Komşular, kardeşler, eğitim, dijital işler, satış-pazarlama konusunda yapmanız gerekenler var. İletişim dilinize özellikle çok dikkat etmelisiniz. İşteki sorumluluklarınız artabilir, hedeflerinize ulaşmak zor olabilir. Aağlığınıza ekstra önem ve özen göstermelisiniz. Özellikle tansiyon, kalp-damar, bağırsak hastalıklarına ve varislere...

Haberin Devamı

Terazi
Maddi riskler almayın
Maddi konularda çok dikkatli adım atın. İşler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Özel hayatınız, borsa, yatırımla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Bu konularda istediğiniz kadar rahat hareket edemeyebilirsiniz. İşler yavaş hatta hiç gitmeyedebilir. Maddi riskler almak için pek uygun bir dönemde değiliz.

Akrep
Kemikler, dişler, eklemler...
Sağlığınızı, bedeninizi ilgilendiren konular ön planda olacak. Kemiklerinize, dişlerinize, tansiyonunuza, eklemlerinize dikkat edin. Fiziksel olarak değişime gitmek isteyebilirsiniz. Aile, gayrimenkul, taşınmayla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Bir takım kurallar, engeller veya yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay
Birtakım gecikmeler yaşanabilir
Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz; korkular, endişeler, kaygılarla mücadele etmeniz gerekebilir. Elde olmayan sebeplerle ortaya çıkabilecek duygusal, maddi, sağlıkla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Eğitim, seminer, kardeş, komşu, dijital işler, yayıncılık gibi konularda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Birtakım gecikmeler yaşanabilir.

Oğlak
Dostluklarda kriz çıkabilir
Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, dostlarınızla ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Bunlar dürüstlükle ilgili olabileceği gibi maddi konularla ilgili de olabilir. Tutulma zamanında finansal konularda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Sorumluluklar artabilir. Kayıplara karşı dikkatli olun.

Kova
Sağlığınıza özen gösterin
Yapmak istediklerinizle yapmak zorunda olduklarınız arasında sıkışabilirsiniz; rahat ve akıcı hareket etmek kolay olmayabilir. İşte sorumluluklar çoğalıyor. Zor yöneticilerle çalışmanız gerekebilir. Sağlığınıza özellikle çok dikkat etmelisiniz. Baş bölgesi, tansiyon, baldırlar, kan dolaşım sisteminize özellikle özen gösterin.

Balık
Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz
Yurtdışı, eğitim, seyahat, hukuksal konular, sınavlar, ticari konularda önemli bir krizi yönetmemiz gerekebilir. Kişisel gelişimle ilgili bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Psikojik olarak zor bir süreçten geçebilirsiniz. Bir takım korkular, endişelerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Taşınma gibi bir durum varsa gecikmelere hazır olun.

Yazarın Tüm Yazıları