Akrep burcunda dolunay: Özgürlük mücadelesi

Haftaya güzel haberlerle başlıyoruz. Salı günü gerçekleşecek dolunayın etkisi tüm hafta sürecek ve çevremizdekilerle ilişkilerimizi olumlu etkileyecek. Perşembe özgürlük günü, sürprizlere de açık olun.

Haberin Devamı

Akrep burcunda dolunay: Özgürlük mücadelesi

Merkür ile Venüs’ün Boğa burcunda birlikte hareketiyle başlıyoruz haftaya. Güzel haberler alabiliriz, finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Salı günü Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek ve etkileri hafta boyunca hissedilecek. Bu dolunay Yengeç burcunda seyahat eden Mars’tan destek alıyor. Ailemizden, çevremizden, komşularımızdan duygusal açıdan destek görebiliriz. Ancak Satürn’le olan sert açı birtakım isteklerimizin kısıtlanacağını, özgürlükle ilgili konularda sorun yaşanabileceğini gösteriyor. Otorite figürleriyle ilişkilerde çatışmalar, ani kopmalar, ayrılıklar olabilir. Perşembe günü Güneş’le Uranüs birlikte hareket edecek. Bugün özgürlüklere ve sürpriz gelişmelere açık olma günü. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın, size yük gelen ne varsa hızla uzaklaşın. Cuma günü Merkür ve Neptün arasında güzel bir etkileşim var. Romantik yakınlaşmalar, yazışmalar, güzel sözler duymak mümkün, yaratıcı işlerle ilgilenmek için de harika fırsat. Cumartesi ve pazar günüyse Merkür’le Plüton arasındaki güçlü etkileşimle, derin araştırmalara dalabilirsiniz. İkna gerektiren konularda güç sizden yana olacak.

Haberin Devamı

Akrep burcunda dolunay: Özgürlük mücadelesi

FİNANSAL AÇIDAN SÜRPRİZLER YAŞANABİLİR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Akrep burcundaki dolunay parasal konuları etkileyecek. Ani finansal kazançlar söz konusu olabilir. Mali yönden işler istediğiniz gibi gidecek. Diğer yandan Satürn’ün sert açısı sebebiyle arkadaşlık ilişkilerinize ve duygusal konulara dikkat!

SORUMLULUKLAR ÜZERİNİZE GELEBİLİR
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Meydana gelecek dolunay odağınıza ortaklıklar ve ilişkileri taşıyacak. Yalnızsanız beklenmedik ilişkiler veya ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Satürn’ün sert etkisiyle de iş ve kariyer konularında sorumlulukların altında biraz ezilebilirsiniz.

Haberin Devamı

İŞLE İLGİLİ BEKLENMEDİK GELİŞMELER...
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Dolunay sağlık ve iş koşullarınız üzerinde etkili. Üreme organları hassaslaşabilir. İş konularında beklenmedik ama olumlu gelişmeler yaşanabilir. Satürn’ün sert açısıyla bu hafta yurtdışı, medya, eğitim konularında işler pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir.

YATIRIMLAR KONUSUNDA TEMKİNLİ OLUN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Akrep burcundaki dolunay özel hayatınız, yatırımlarınız ve çocuklarla ilgili konuları etkiliyor. Satürn etkisi sebebiyle özellikle yatırımlar konusunda temkinli adım atmalısınız. Özel hayatınızda kimse yoksa kendinizi aniden bir aşk oyununun içinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

EV VE AİLE ODAĞINIZDA OLACAK 
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Odağınıza aile, ev ve gayrimenkul konuları yerleşiyor. Evinizle ve ailenizle ilgili sürprizler, beklenmedik hoş gelişmeler yaşanabilir. Bu parasal konularla ilgili de olabilir. Ama özel hayatınız veya ortaklıklarınızda işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

TANSİYON VE DİŞ SAĞLIĞINA DİKKAT EDİN
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Gündeminizde eğitim, yakın çevreniz, kardeşleriniz, reklam, tanıtım, sözleşmeler, yolculuklar var. Bu konularda ani ve olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Satürn’ün sert etkisiyle sağlığınıza dikkat edin; özellikle de tansiyon ve diş sağlığınıza...

GÜZEL BİR İŞ FIRSATI ELDE EDEBİLİRSİNİZ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Haberin Devamı

Parasal konularda olumlu gelişmeler, ani kazançlar bekleyebilirsiniz. İş arayışındaysanız bu hafta güzel bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Satürn’ün sert etkisi özel hayatınızda olumsuzluklar yaratabilir. Yatırımlarınızın karşılığını almakta zorlanabilirsiniz.

YÜKLERDEN KURTULMA HAFTASI
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Dolunay sizin burcunuzda. Hayatınızda istediğiniz değişiklikleri yapacak gücü kendinizde bulabileceksiniz. Ayrıca bu hafta yüklerden kurtulma dönemi. Yalnız Satürn’ün sert etkisi sebebiyle eve ait sorumluluklardan biraz yorulabilirsiniz.

YALNIZ KALMAK İSTEYEBİLİRSİNİZ
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu hafta sizler için pek keyifli geçmeyebilir. Hayatınızın kontrolü sizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Yalnız kalmak, izole olmak isteyebilirsiniz. Birtakım dedikodular veya arkanızdan dönen dolapları fark edebilirsiniz. Sağlığınıza da ekstra dikkat edin.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ AŞKLAR KAPIDA
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Akrep burcundaki dolunay haftasında odak noktanız dostlarınızla ilişkilerinizde olacak. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz, sürpriz bir aşk hayatınıza dahil olabilir. Fakat parasal konularda sorumluluklarınız artabilir, kendinizi rahat hissedemeyebilirsiniz.

ANİ EV, KARİYER DEĞİŞİKLİĞİ
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Kariyerinizle ilgili ani gelişmelere hazır olun! Bu dolunay bir kariyer veya statü değişimini tetikleyebilir. Yine ani bir şekilde ev ya da şehir değişikliği gündeme gelebilir. Bu arada Satürn sebebiyle kendinizi yalnız ve depresif hissedebilirsiniz.

KORKULARI YENMEK İÇİN UYGUN GÜNLER
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Eğitim, yolculuklar, medya, ticari işler gündeminizde... Bu konularda olumlu gelişmelere hazır olun. Belki yeni bir dil öğrenmek için kolları sıvayabilir, aniden bir seyahate çıkabilirsiniz. Bu hafta psikolojik destek almak, korkuları yenmek için de çok uygun.

Yazarın Tüm Yazıları