Yıldız’dan dar alanda kısa paslaşmalar

Pandemide işsiz kalan müzisyenler için başlatılan challenge’a Yıldız Tilbe de katıldı.

Haberin Devamı


Tilbe’nin sanatçı arkadaşlarına attığı pasları bütün hafta heyecan ve merakla takip ettim.
Tarkan, “Amacını anlamadım” mesajıyla pası karşılıksız bıraktı.
Ardından Gülşen, kayınvalidesinin vefatı sebebiyle es geçti. Tilbe topu en son Gülben Ergen’e gönderdi, Ergen vurdu ve gol oldu şükür!
Yoksa Yıldızımız Tilbemiz pas atmalara doyamadan çılgınca yattığı yerden devam edecekti serbest vuruşlarına. Şimdi top Seda Sayan’da. Senin de pasını beklemedeyiz Sultan...
Ay yazarken benim başım döndü resmen.
Neyse, bu olayda en çok hoşuma giden, Yıldız Tilbe’nin Gülben Ergen’e pas atarken “Al sana challenge, olmazsa geri yolla, kalede ben varım” demesi oldu. O “kalede ben varım” mesajındaki özgüveni herhalde sadece ben hissetmedim. “Ayağınızı denk alın” der havasındaydı Yıldız...

Haberin Devamı

Gerçek bir jön

Senelerdir çizgisini bozmayan starlardan kimler var derseniz, Mehmet Günsür’ü ilk sıralara oturturum. Stili, karizması, Avrupai tarzıyla tam bir jön.
Dün sosyal medyada uzun saçlı fotoğraflarına rastladım.
Johhny Depp gibi umursamaz tavrı, bir o kadar da sempatik ve erkeksi havasıyla gerçekten karizmatik duruyor. Oyunculuğunu da en beğendiğim jönlerden.
Hele bir de gözlerden uzak yaşantısı, kirli magazinsiz hayatı ile tam evlenilesi, yuva kurulası bir erkek modeli...

Yıldız’dan dar alanda kısa paslaşmalar

“Dijital” boşanmalar

Senelerdir dünya zenginler listesinin başrolündeki isim kim? Tabii ki Bill Gates. Dünyaya yön veren Microsoft’un sahibinden boşanma haberi geldi.
Amazon’un sahibi Jeff Bezos da bir süre önce boşanmıştı hatırlarsanız.
Bu “dijital devlerin” güçlendikçe, paralarına para kattıkça ilk iş olarak yuvalarını dağıtması garibime gidiyor açıkçası.
Geçtiğimiz aylarda ülkemizde de benzer bir boşanma yaşandı.
Trendyol’un kurucularından Evren Üçok ve Demet Mutlu, iş ortaklıklarını devam ettirip evlilik hayatlarını bitirme kararı aldı. Sanırım yeni dünyada dijital güçlenmeyle beraber ya hiç evlilik olmayacak ya da daha çok boşanma haberleri duyacağız. Aman aman bunlar son olsun artık...
Bakalım bizim 50 yaş üstü dünya zengini erkeklerimiz yeni hayatlarında nasıl bir yol izleyecek. Bekleyip göreceğiz...

Yazarın Tüm Yazıları