Babanızın stil danışmanı olun

‘Babama ne hediye alacağım?’ derdine düşme haftasında farklı bir şey yapacağız. ‘Ne alsam?’ sorusu yerine, ‘Ne giysin isterdim?’ diye düşünmeye ne dersiniz?

Haberin Devamı

babalar Günü’nde babanızın bir günlük stil danışmanı siz olacak ve ona istediği değil, ihtiyacı olan şeyi alacaksınız. Hayalimizdeki ‘baba’ görüntüsü için neler yapabiliriz?

 

‘Akdeniz erkeği olsun’ diyorsanız

 

Fransız ve İtalyan stili tam ona göre! Beğendiğiniz bu stili uygulamanın ilk şartı, keten gömlek, renkli koton pantolon, loafer ve espadril almanız olacaktır. Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Vakkorama veya Mavi’den renkli bir koton pantolon üzerine de Damat, ADV, W Collection, Façonnable, Kiğılı ve Pierre Cardin’den düğmeli yaka yıkanmış, keten bir gömlek olabilir. Espadriller için bakınız H&M veya Boyner’e!

 

Haberin Devamı

‘Gençleşsin’ diyorsanız

 

Rahat ve pratik kıyafetler giyerek Amerikan tarzını yakalasın, ‘Casual giyinsin’ diyorsanız dikkat: Babanızın takım elbise odaklı, artık sıkıcı olmaya başlayan, çok klasik bir tarzı varsa gelin ona bermuda şort almakla işe başlayalım. Ana renklerde bir bermudayı Gap, Hugo Boss, Mavi, Tommy Hilfiger veya Lacoste’tan alabilirsiniz. Üzerine mavi oxford gömlek harika durur. Veya Fred Perry, U.S POLO, Ramsey ya da Burberry’den polo yaka, kısa kollu, renkli, enine çizgili, pike tişörtlerden alın. ‘Yok, benim babam kesinlikle bermuda-şort giymez’ derseniz doğru Levi’s ve Mavi jean, beyaz jean veya renkli jean’ler almaya. Spor yapmayı seven babalar için de Decathlon’a uğayıp ne var ne yoksa alın.

 

‘Tam bir beyefendi olsun.’ diyorsanız

 

Klas ve şık kıyafetlerle ‘İngiliz Lordu gibi görünsün diyorsunuz. Ama babanızın üzerinde, bir takım elbiseyi yılda bir kere, o da, sadece düğünlerde görüyorsunuz.Yine de onu hep şık, fit takımlar içinde hayal ediyorsunuz. ‘The Brits’ tarzından ilham alarak, ona kruvaze ceket, yelek yada ipek cep mendili hediye ederek işe başlayabilirsiniz. Network, W collection, Brandroom, Vakko ya da Beymen Club’ dan şık bir küçük ekoseli gömlek, lacivert yelekli bir ceket ve ipek  mendil alın, şaşırtın. Bu aldıklarınızın altına illaki jean giymek isterse bırakın giysin. 

 

+

Haberin Devamı

Gözlük seçimlerinde de farklılaşarak yuvarlak çerçeveyi denemeye ne dersiniz?

-

Hayvan desenli, palmiyeli, kurukafalı modeller, tarzı ne olursa olsun, babalara yakışmaz!

Yazarın Tüm Yazıları