Paylaş
ÇOCUKKEN en nefret ettiğim gündün pazar. İlla ki ödev yapma, illa ki banyo yapma, illa ki çanta hazırlama günüydün. Televizyonda illa ki maç olurdu ve evde de bir televizyon.
Ve ben senden illa ki nefret ederdim pazar.
Büyümenin tek işe yarar tarafı, büyürken sana sadece pazarları geri veriyorlar. Çık dolaş, diyorlar. Bütün gün ofiste kapalı kaldın.
Ya da hadi ailece bir yere gidin. Yemek yapın ya da uzun kahvaltı. Hatta üst üste 2 film yapanınız bile var, biliyorum.
O yüzden bu pazara 2 konu seçtim. 2’si de sofra başında geçiyor.
Mövenpick’te tamamen organik kahvaltı
Mövenpick Hotel’in dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranı Margaux, kahvaltı için artık daha da keyifli ve cazip bir hale geliyor. Mövenpick Hotel İzmir’in ünlü kahvaltısı, artık %100 doğal ürünleri tercih edenlerin de favori noktası olacak. Baş aşçı Barış Torcu ve ekibinin hazırladığı zengin açık büfe kahvaltı, özenle seçilmiş naturel ürünlerle artık daha da zengin. Çam balı, sızma zeytinyağı, kuru domates, yeşil/siyah zeytin, yumurta, süt, domates, tereyağı ve beyaz peynir gibi organik ürünlerin yer alacağı büfe, her sabah sağlığına özen gösterenleri bekliyor.
2 Şef, 30 Tat, Tek Deneyim
Şef Yılmaz Öztürk ve şef Kemal Demirasal... Alaçatı’ya gönül vermiş, fine dining restoran şefliğinde iki önemli isim. Ortak amaçları ise, oluşturdukları özel tadım menüsü ile doğaya uzak kalmış ruhları yine doğayla perçinlemek! Şef Yılmaz Öztürk’ün L’Escargot’su ve şef Kemal Demirasal’ın Barbun’u sizi muhteşem bir ziyafete davet ediyor. Fine dining restoran özelliğiyle hazırladıkları sunumlarla kendilerine hayran bırakan her iki restoran ekibi, Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘2 Şef, 30 Tat, Tek Deneyim!’ etkinliği çerçevesinde 23 Ekim Salı günü Alaçatı ziyaretçileri için 30 kursluk bir tadım menüsü hazırlıyor. Sonbahar sezonunun yerel malzemeleri ile hazırlanacak olan bu özel menü, sebze, meyve, balık, et, kümes ve av hayvanları gibi multi tadımlardan oluşuyor. Bu özel etkinlikte her yemek sofistike detaylar ve gurme dokunuşlar ile bir sanat eseri olarak sunuluyor. Tadımlara, birbirinden özel lokal şaraplar eşlik ediyor. Sadece 40 kişinin faydalanabileceği deneyim için (0232 716 67 00) numaradan rezervasyon yaptırabilinir.
Paylaş