Gizli psikopatlar kol geziyor

Hepimizin hayatından bir psikopatın geçtiğini biliyor muydunuz?

Haberin Devamı

Oranlar bunu söylüyor. Tabi ne kadar yakından geçtikleri ayrıca önemli. Yok artık, saçmalama demeyin, yazının tamamını okuyup sonra kararınızı verin.
Psikopat sadece cinayetler işleyen, filmlerdeki gibi cani, insan eti yiyen, sapıklara, tecavüzcülere vs vs olanlara denmiyor. Psikopatlar asık suratlı, vahşi bakışlı, vahşi suç işleyen saldırganlar olmak zorunda değiller. Tatlı, cazibeli, bazen melek yüzlü, sosyal insanlar oluyorlar.
Enerjileri çok yüksek olup insanları acayip eğlendiren tipler gizli psikopatlar.
Gizleme ve gizlenme yetenekleri çok gelişmiş oluyor. Ben yazmaya devam ettikçe sizler aaaa diyeceksiniz çünkü...
Belki eski sevgili, belki şimdiki, belki eş, belki kanka ya da best friend, hatta ne acı ki aile fertlerinden birileri bu tanımlara uymaya başlayacak.
Aslında bunlar hepimizin; yahu bunda bir anormallik var dediğimiz insanlar ama ne olduğunu bilmediğimiz, dengesiz deyip geçtiğimiz, altında yatan ciddi boyutlardaki bu büyük ruh hastalığını yani psikopatlığını göremediğimiz kişiler. Aileni, yakın çevreni geç, ülkende bir dolu var bunlardan, senin ulaşamayacağın kadar yüksek yerlerde. Biz yakınımızdakileri elemek ve de artık gelecek olan psikopatları engellemek, ha bir de kaç psikopat geçmiş hayatımızdan diye bir bakmak istersek, buyurun size bayram hediyesi...
Gizli psikopatların genel özellikleri...
Değişken kişilik, acındırma halleri, narsislik, başkaları üzerinde kontrol sağlama çabası ve aşağılamaktan zevk alma. Alay edilmesine ve başarısızlığa tahammül edememe.
Çelişkili ifadeler. Karşısındaki insana önce hayranlık gösterme halleri sonra da soğuk davranışlar sergileme, cansız ölü bakışlar, güleç yüz, timsah gözyaşları, övgü, dalkavukluk, sahteden özveri göstermek, ilgisiz ebeveynlik, sürekli bir sıkıntı hali, şımartılmaktan çok hoşlanma, insan kullanmayı çok sevmeleri, eşek şakası yapmaktan zevk almalar, ağır uyku, geçmiş ilişkilerinden sıkça bahsetmek, takip, tehdit, karalama kampanyaları ve şapka çıkartılacak derecede ustaca söylenen yalanlar...
Psikopatların ortak özellikleri vicdan daha doğrusu vicdansızlık.
Onlarda vicdan asla bulunmuyor. Pişman gözüküyorlarsa bir konuda sakın kanmayın, asla hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorlar.
Duygusal çöküntü içine de hiç girmiyorlar.
Nasıl ayrılacaksın psikopattan?
Net olacaksın, aynı evde yaşıyorsan o yokken gideceksin, sadece bir şey yazıp bırakarak. Mesaj ve telefonlarına asla cevap vermeyeceksin. Telefon numaranı değiştirmen faydalı olacaktır. Sakın geri dönmeye kalkma.
Yazacak çok şey var ama yerimiz dar.
Bu tip yazılar yazmam genelde ama konu dikkate alınmaya değer, hepimizin dikkatine.
Becerikli hatipler ve ikna edici insanlar oldukları için bizler onların söylemlerini takdir ederken onlar tecavüzlerine devam ediyor olabilir.
Pek çok dolandırıcı, pedofil, tecavüzcü psikopatın kamuya açık işyerlerinde çalıştığını biliyoruz. Bu da büyük tehlike arz ediyor.
Ayşe’nin notu:
Canım Adnan’ımın (Kahveci) canı Cihan Kahveci aradı, şu siteye bak dedi.
Sitenin adı gizlipsikopat.com Daha fazla detay için göz gezdirin derim.

Yazarın Tüm Yazıları