Esra Ceyhan’a ne olmuş?

Bir uyandım ödüm koptu, internete girince.

Haberin Devamı

Aman dedim ne oldu Esra’ya? Esra benim yakın arkadaşım. Hemen okuyuverdim, Esra’yı aramadan hazırlıklı olayım duruma diye.
Yahu hepimiz aynı işi yapıyoruz be haberci dostlar. Hepimizin ekmeği gazete de, nasıl bir şeydir ki “Ünlü sunucunun aldığı kilolar görenleri şoke etti!” falan diye yazmalar?
Size ne ya! Esra da benimle yaşıt yaklaşık, biz artık 44-46 yaşlarımız da az değil. Kilo da alırız, bir bakarsınız bir anda da inanılmaz zayıflayıveririz.
Kadın belki ilaç alıyor, tiroidi şusu busu var… Ya mesela ben erken menopoza girdim, vücut ayarlarımın tümü değişti.
Ya dası çok
Ya da yiyor, iştahı var, sizin paranızla mı doyuyor? Türkiye’de kadın programı, günlük kuşakta reyting rekorları kırmış ve hatta bu anlamda ilklerin arasında olan bir kadına, bu mu vefa borcunuz? Hatırlayın zamanında Esra’nın arkasından hepiniz ne koştunuz?
Bir kadının canını acıttınız. Manasızdı...
Allahtan ünlü falan değilim. Şükür....
Haber üzerine Esra’yı aradım, sakın üzülme demek için, çabuk kırılır bilirim. Ayrıca ne ilginç ki daha geçtiğimiz hafta Esra’nın evindeydim ve gazetedeki fotoğraflar Esra’nın şu anki halini yansıtmıyorlardı.
Hazır aramışken de hadi dedim, röportaj olsun arkadaşım içini döksün….
………..

Esra suçlusun, çok kilo aldın!!!!! Esra bu fotoğraflar ne zamanın fotoğrafları? Ben sana geleli daha on gün anca olmadı mı?
“Evet, Ayşe’m, anca o kadar olmuştur. Sen de gördün beni,ne kadar dobra olduğunu biliyorum,eğer gördüğün kötü ve normal dışı bir şey olsaydı beni uyarır ve mutlaka söylerdin...Evet,eski bana göre daha kilolu olduğum bir dönem yaşadım.Ama bu hangimizin başına gelmez ki...Bazen biraz fazla kaçırmak,rahatına bakmak,tatlıları dost edinmek isteyebilir insan,kime ne...Bu arada ben bile başlığı görünce "dur bakayım,bana neler olmuş" dedim iyi mi...:))))))))))))” 

Haberi görünce ne düşündün? Sabah uyanıp gazeteleri okuyunca ne hissettin?
“Haberi görünce,kaleme alanların  gazetecilik yapmayı ne kadar unutmuş olduklarını fark ettim.Çünkü fotoğrafın ne zaman çekildiğiyle ilgili bir soru soran çıkmadı ama herkes alıp bir şekilde aynı başlıkla kullandı...Bu arada gazeteciyim diyen ve bu haberi kullanan çoğunluğun yakını görme problemi olduğunu anladım.Çünkü daha evvelki fotoğraflarımla bu kilolu fotoğrafımı kıyaslayınca kendimi tanımıştım...Şükrettim,iddia edildiği gibi tanınmaz halde değildim...:))))”

Kızın Ayşe bu habere ne tepki gösterdi?
“Ayşe önce insanların neden yalan söylediğini sordu, sonra da "sen çok güzelsin, bilirsin yalan söylemem" dedi, ikimiz de gülmeye başladık... Bugünün küçük genç hanımı kolay kolay kül yutmuyor.. Zaten bizim evdeki ilk öğreti insanların kaç kilo geldiği ve nasıl göründüklerinden ziyade beyinlerinin nasıl çalıştığı ve neler üretebildiği...”

Yıllarca kadın programı sunan bir kadına böyle davranılmasına ne diyorsun?
“Her şeyden önce özensiz bir gazetecilik örneği...5N1K ya da uymuyor ve sığ... Yani her zaman olduğu gibi nitelik değil niceliğe bakılıyor... Eskilerin deyimiyle zarf değil mazruf önemseniyor... Ama ben Nietch’nin dediği gibi kendimi biliyorum..."

"Bu resimler gerçeği yansıtmıyor" diyorsun... Gerçeği anlat bana Esra...
“Gelgelelim en can alıcı kısma,bu fotoğraf çekileli 7,5 ay oldu...Yani o günden beri yaklaşık 7 kilo verdim,bu arkadaşlar beni tanımazsa diye!!!!!!!!!!!! Durum bu kadar net...”

Peki ya aşk? Var mı hayatında? Aile yaşantısına özen gösteren birisin.. Nedir son durumlar kalbinde?
“Ayşe'ye çok vakit ayırıyorum, aileme, sevdiklerime, dostlarıma... Aşk henüz yok ama hayırlısı...”

Yeni projeler neler? Benim de kulağıma geliyor bazı şeyler. Sen mi onlara uymuyorsun yoksa onlar mı sana uymuyor nedir durum?
“Şu anda Ayşe'den sonraki en büyük aşkımla uğraşıyorum,işimle....Müthiş bir proje üzerinde çalışıyoruz,pek yakında ekranlarda,sıradan olmasın,farklı bir soluk taşısın diye uğraşıyoruz Ayşe’m...Esra Ceyhan yine konuşturacak,çok konuşulacak ve gündemi belirleyecek...”

Esra Ceyhan niye ortaya çıkmıyor?
“Esra Ceyhan her yerde çarşıda, AVM’lerde, pazarda, kitapçıda, mutfakta hayatın her alanında A'dan Z'ye online...En çok da sporda şu sıralar...Yeniden bir araya gelmek üzere  beni seven herkese çooooook sevgiler....”

Yazarın Tüm Yazıları