Yasemince: Merkür düzeldi






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

GERİ gitme hareketini bitirmiş olan Merkür artık ileri doğru harekete geçmiş bulunuyor. Böylece geri gittiği dönemde ortaya çıkmış olan karışıklıklar çözümlenmeye başlayabilir. Fakat, tabii ki meydana gelmiş olan durum değişiklikleri önceki halini alamaz. Zaten geri giden Merkür'ün önemli olmasının da nedeni bu!

Ancak, bir türlü alınamayan kararlar bundan böyle belirginleşmeye başlayacak. Bozulan ve bir türlü tamir edilemeyen aletler onarılabilir ve ulaşamadığınız, görüşemediğiniz dostlarınızla iletişimlerinizi güçlendirebilirsiniz. Arayıp da yerinde bulamadığınız kişilerle görüşebilirsiniz. Komşularınız, iş arkadaşlarınız, kardeşlerinizle aranızda çıkmış olan anlaşmazlıkları tatlıya bağlayabilirsiniz.

Merkür'ün düzelmesiyle birlikte kafanızı karıştıran çeşitli düşüncelerin ağırlığından kurtulmaya başlıyorsunuz. Böylece dikkatinizi çeşitli konulara yöneltebilirsiniz.

Zihninizin derinliklerinden yukarı doğru çıkmaya başlıyorsunuz. Gördüğünüz olayları daha hızlı algılayacak ve hızla geçip gideceksiniz. Böylece Merkür geri giderken sorun haline getirdiğiniz ne varsa, bütün bunlar sorun olmaktan çıkacak. Kısacası daha sorunsuz olabileceğiniz bir devreye giriyorsunuz. Böylece hızlı ve pratik çözümler üretebileceksiniz. Tabii bu arada geri giden Merkür döneminde incelediğiniz ve geliştirdiğiniz projelerinizi önümüzdeki bu devre içinde gündeme getirebilir, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları