Yasemin'ce






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Hareket ve düşünce

Gözlerimi açtığımda etraf kahve-siyahtı...Hareket etmeye çalıştım ama imkansızdı. Kımıldayamıyordum bile. Bağırmak için ağzımı açmaya yeltendim bu da olanaksızdı. Neredeydim bilmiyordum. Tek bildiğim, şu anda buradan hiç hoşlanmıyordum.

Hareket edemediğim için sürekli düşünüyordum ve kendime bir sürü soru soruyordum.Ne kadar zamandır burdaydım, neden buradaydım ve en önemlisi, burası neresi? Şu anda tespit ettiğim bu sahneden öncesini hatırlayamıyordum.

Bir gün 24 saatti ve 1 saat 60 dakika diye düşündüm. Bu kez de zamana takılı kalmıştım.

Zaman neydi? Hangi hızla ve nasıl devam ediyordu? Bir an zaman kavramının olup olmadığı hakkında şüpheler içine girdim. Öyle tuhaf bir haldeyim ki, tarifi mümkün değil.

Yıllardır öğrendiğim bilgiler zihnimin içinde büyük bir hızla dönmeye başladı. Ne bedenimi hissediyordum ne de hareket edebiliyordum. Şu an sadece zihinden oluşmuş gibiyim. Ve öğrendiğim her şey manasız geliyor. Kelimeler, isimler, kavramlar zihnimin içinde hiçbir anlamı olmayan hecelere dönüşüyor.

Tam bu sırada burnumu kaşıdığını farkettim. Elimi tekrar hareket ettirmek istedim ama olmadı. Bu kez, birşey düşünmeden hareket etmeye çalışıyordum. Tüm denemelerim boşunaydı...Olmuyordu...(Sürecek)

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları