Yasemin'ce






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Jüpiter ve Satürn

Eylül 2000’den beri geri gitmekte olan Jüpiter ve Satürn nihayet bugün düzeliyor ve ilerlemeye başlıyor.

Eylül’ün 13’ünde Satürn ve son günü ise Jüpiter geri gitmeye başlamışlardı. Böylece etkileri son derece belirginleşmiş ve ağırlaşmışlardı. Zaten yavaş hareket eden gezegenler oldukları için etkileri güçlü olan bu iki gök cismi özellikle İkizler Burcu’nun ilk on günlük derecesinde doğanlar ile Boğa’nın son derecelerinde doğanları en fazla etkilemişlerdi. Şimdi bu burçları etkilemeye devam ediyorlar. Ancak bu kez etkileri zorlayıcı olmayacak. Yani hayatınızda her ne çeşit değişiklik yapmak durumunda kaldıysanız, şimdi bu değişikliklerin pekişmesi ve çok daha kararlı bir hal alması söz konusu.

Bugünden itibaren Boğa’nın son günleri doğmuş olanlar rahatlamaya başlıyorlar. Üzerinizde hissettiğiniz baskılardan tamamen kurtuluyorsunuz. Mars’ın ve Merkür’ün etkisiyle belki gergin ve karmaşık olabilirsiniz fakat, bu haliniz geçici. En fazla Şubat sonuna kadar bazı sıkıntılar duyabilirsiniz fakat, daha sonra tamamen yükseleceksiniz.

İkizlerin ilk on günlük devresinde doğanlar bu sırada şayet hayatlarını sorgulayıp sıkıntı duydularsa, bu duygularından sıyrılıp yükselecekler. Ayrıca beklediğiniz fırsatların bu devre içinde karşınıza çıktığını anlayacak ve şansınızı kullanmayı başaracaksınız. Özellikle Jüpiter’in şans faktörünü şu ana kadar kullanamamış olanlar bugünden itibaren fırsatların farkına varıp harekete geçebilirler. Tabii tembellik etmezlerse diyorum, Yasemin’ce...

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları